CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Det er ikke hver dag verdens største producent af cykelkomponenter kaster sig over et nyt produktområde, men på deres nylige produktpræsentation i England iforbindelse...

Det er ikke hver dag verdens største producent af cykelkomponenter kaster sig over et nyt produktområde, men på deres nylige produktpræsentation i England iforbindelse med IceBike udstillingen  tog japanerne bogstavlig talt en meget  spændende nyhed op af  i rygsækken.  Der er tale om en helt ny rygsækserie specielt udviklet til cykelfolket og resultatet er en række helt nye modeller som er lette og ergonomisk udformede til at cykle med.

Flagship Technology
kalder Shimano deres Accurate 3D Technology) som er en præcisionsstyret manipuleret udformning som passer  til den naturlige kørestilling. Hver del er udformet til at skabe en mod kroppen pasform,  der forbliver i kontakt med t rytterens ryg.  Med fokus på innovative letvægtsmaterialer og ingen løse stropper er aerodynamikken i højsædet.  Hele udformningen er lagt an på mindre belastning på kroppen, så der er mere energi til det vigtige at cykle.

Den nye serie består af fire modeller.

ACCU3D UNZEN
er en hydration rygsæk som er specielt designet til akkressiv off-road cykling. The innovative Rider Fit Cross Harness system provides free airflow and unlimited movement. There are three sizes available (6l 10l 15l in three color ways) all equipped with a fully customizable harness to provide the perfect fit Every Unzen pack is fueled with a premium hydration system and is packed with numerous features specifically designed with the cyclist in mind: easy side access, armor storage, loop zipper pulls, tool organizer pockets, light holder etc.

ROKKO
er en allround dagsturs rygsæk lige velegnet til byen som til offroadturen i bjergene på mountainbiken. Den rummer 12 l og har plads til de populære hydration vandreservoir som kan købes seperat.

TSUKINIST
er japansk for pendling og er som navnet antyder konstrueret til at tilfredstille cykelpendlerens krav. Kommer i en 20l og 30l version med åndbar rygstykke. Forskelliege ruminddelinger bl.a til bærbar computer og en lomme til Smartphone på skulderremmen. Der medfølger en vandtæt regnoverslag.

OSAKA
er en såkaldt  messenger bag til daglig brug i byen. Opkaldt efter byen hvor Shimano har hovedsæde. Den kommer i to udgaver en 25l og en  35l. Er opdelt i froskellige rum bl.a med en foret lomme til bærbar computer og Ipad.

Endnu er der ingen priser og præcist leveringstidspunkt for Danmark ,men ifølge pressemeddelsen forventes de nye rygsække på markedet til oktober. Vi vender tilbage med en te hvor vi vender tilbage med en test af  nogle af dem.

Link

CYKELPORTALEN