CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny Schwalbe Cross Country duo Ny Schwalbe Cross Country duo
Schwalbe Racing Ralph har længere været et godt bud på et allround XC/trial MTB dæk.  Nu relanceres det med nyt mønster og gøres til... Ny Schwalbe Cross Country duo

Schwalbe Racing Ralph har længe været et godt bud på et allround XC/trial MTB dæk.  Nu relanceres det med nyt mønster og gøres til et specifikt bagdæk i kombination med det nye Racing Ray fordæk.

I takt med at Cross Country løb bliver stadig mere krævende, hvad man med tydelighed kunne opleve i weekendens World Cup i Albstadt, ændres kravene til dæk sig også.

Brug af forskellige for- og bagdæk er ikke noget nyt. Vi har gennem tiderne set mange individuelle kombinationer på tværs af brands, men den nye Schwalbe Duo er fra fabrikkens side optimeret til at fungere optimalt sammen.

Schwalbes Senior Produkt Manager Markus Hachmeyer, forklarer: “Dæk til de moderne CC ruter skal først og fremmest rulle let, men samtidig og være holdbare og slidstærke. Dækprofielen skal fungere optimalt under alle konkurrence forhold og vejrlig, i kurver, ved acceleration, greb, rullemodstand og opbremsning.“

På det nye Racing Ray fordæk er der lagt vægt på optimalt greb ved kurvekørsel, mens Racing Ralph borger for fart og trækkraft.  Racing Ralph nye profil har rødder i Fat Albert. Den nye dækduo kommer i alle tre dæk størrelser 26,27,5 og 29″ med bredder mellem 2,1 og 2,25″ De er Tubeless ready har SnakeSkin beskyttelse. Dækkene forventes på markedet i juli måned.

Link

CYKELPORTALEN