CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny S9 cykelshorts fra ASSOS Ny S9 cykelshorts fra ASSOS
Efter seks år udvikling lancerer ASSOS of Switzerland nu S9 shorts generationen til sommeren 2019. Ny S9 cykelshorts fra ASSOS

Efter seks år udvikling lancerer ASSOS of Switzerland nu S9 shorts generationen til sommeren 2019. S9 er udviklet og bygget på en helt ny platform, efterfulgt af utallige kilometers testkørsel af husets egne produkttestere, men også af ryttere på højeste niveau. S9 markerer fremtiden for race optimeret komfort. Helt nyt ved denne bibshort er ASSOS’ A-lock bracing system (selesystem). Systemet består af helt særlige tekstiler og teknologier forbeholdt og udviklet af ASSOS, som arbejder sammen for at stabilisere shortsene, samtidig med, at indlægget bliver holdt sikkert på plads.

Med udgangspunkt i erfaringen fra tidligere modeller er S9 produceret i blot 2 paneler (færre paneler = færre syninger). Det primære ”butterfly” panel omfavner benene og former også den nye ergoBox struktur på den nederste del af ryggen for optimeret stabilitet. RS modellen har med sit unikke rollBar system øget fokus på stabilitet, når rytteren flytter sin vægt fra side til side samt op og ned. For rytteren som har fokus på alle tænkelige vægtbesparelser, har ASSOS udviklet modellen RSR, som kommer uden rollBar systemet, men i et mere komprimerende materiale, der giver den nødvendige stabilitet.

De nydesignede seler anvender et kalibreret stretch system, som ved den bagerste sektion skaber en A ramme ved ryggen. Disse leverer et vertikalt stretch for at stabilisere buksen, mens selerne på forsiden er udviklet i et mere fleksibelt materiale med en antibakteriel carbonvævning, som holder stropperne tørre og sikrer, at de bliver liggende fladt på skuldre og overkrop.

Indlægget er udviklet med en mission, nemlig race, og er en videreudvikling af Equipe EVO platformen. For at producere et strømlinet race specifikt indlæg, har ASSOS anvendt superAir microShock skum sammen med 3D waffle og vores kraterCooler system for at optimere luftgennemstrømningen. Resultatet er et indlæg med den velkendte ASSOS komfort som mange allerede kender og har tillid til.

Roche Maier, Brand- og produkt chef udtaler:” Vores S9 shorts inkorporerer den viden og ekspertise, som vi har opbygget gennem mere end 40 år med produktion og udvikling af højteknologisk cykeltøj. Vi stræbte efter og lykkedes med at skabe den perfekte balance mellem letvægt og stabilitet for at tilbyde den totale ASSOS komfort, så rytteren blot skal fokusere på at køre på cykel.”

Hele den nye Equipe RS/RSR kollektion vil være tilgængelig gennem ASSOS.com og ASSOS forhandlere fra januar 2019. Vejl. pris for Équipe RS shorts er kr. 1.599,- og Équipe RSR kr. 2.299,-

Om ASSOS
Efter mere end 40 års erfaring med at udvikle cykeltøj for de mest passionerede cyklister, er det af stor betydning for ASSOS at glæde og tilfredsstille rytteren, som ønsker at presse sig selv til grænsen. I 1976 blev ASSOS of Switzerland grundlagt af Toni Maier, som var den første i historien til at udvikle et cykelstel i carbon. Igennem sine utallige forsøg på at optimere aerodynamikken af cyklen, blev det klart for Toni, at det der udgjorde den største vindmodstand for de professionelle ryttere, var tøjet de brugte. Toni´s svar på dette problem blev udviklingen af de første cykelshorts i lycra. Disse blev så populære, at flere professionelle hold betalte ASSOS for at bruge deres shorts under Tour de France. Den dag i dag er ASSOS stolte over at have spillet en rolle i mere end 350 guldmedaljer ved verdensmesterskaber og de olympiske lege. ASSOS arbejder side om side med leverandører og samler feedback fra dets interne testhold for at producere materialer og tekstiler, som tilbyder den bedste komfort for rytteren. Som et resultat af den kontinuerlige investering i forskning og udvikling, står ASSOS bag mange revolutionerende innovationer, som i dag er blevet standarder for cykelindustrien. Dette inkluderer blandt andet den første cykeltrøje med sublimationstryk i 1980, det første ”elastic interface” cykelshorts indlæg i 2001 samt skabelsen af verdens hurtigste bodysuit i 2004. I dag er ASSOS også stolte af at kunne levere kompromisløs komfort til eliteryttere i cykelverdenen gennem flere sponsorater af World Tour hold og ryttere. Og uden for medaljejagten får passionerede og ambitiøse cykelryttere i mere end 30 lande gavn af ASSOS innovationer gennem 1.000 uafhængige forhandlere, ASSOS´ egne butikker og online-shops.

Link

  • Assos

CYKELPORTALEN