CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny repræsentation af ELECTRA i Danmark Ny repræsentation af ELECTRA i Danmark
Electra er kendt for sine flotte cykler som signalerer en klar tilbagelænet stil noget som også kommer til udtryk på Eurobike, med en af... Ny repræsentation af ELECTRA i Danmark

electra cruiser

Lars Birk Andersen er kendt af mange cykelhandlere i Danmark, pga. af at den teknikbegejstret ingeniør, har været agent for PUKY i mere end 7 år og i ca. 3 år for KTM – med stor succes.

Nu overtager den engagerede motionscykelrytter og familiefar også repræsentationen af Electra på det danske marked.

Axel Kedenburg, chef for Electra Europa forklarer: „ Siden 2009 har vi betjent de europæiske lande fra Hamburg, herigennem lærer vi de forskellige markeder bedre at kende, erfarer mere om hvilke krav og forventninger vores partnere har og meddeler dette til udviklingsafdelingen. De danske forhandlere er for Electra meget vigtige. Vi ønsker at opbygge langfristede forretningsforbindelser, som baseres på gensidig  pålidelighed og tillid. Til dette er Lars Birk Andersen den idelle person, direkte kontaktperson og bindeled mellem forhandlerne og Brandet, således kan vi også her agere kundeorienteret og hurtigt“

Lars Birk Andersen har erfaring med opbygning af Brands i Danmark, PUKY er således gået fra 3 forhandlere til markedsledende børnecykelmærke, desuden er KTM blevet et kendt mærke i MTB kredse. Lars Birk Andersen kender mange sider af cykelbranchen: Produktudvikling, materialer samt salg og ved derfor hvad kunderne ønsker.

Electra tilbyder et meget bredt program af cykler, som passer godt til den danske hverdag, men også til den danske livsstil. Ved siden af et unikt design byder cyklerne en meget høj kørekomfort. Komponenter og kvaliteten er gennerelt blevet tilpasset det europæiske klima og trenden til at individualisere cykler, til sin helt egen stil, er meget udtalt lige nu. Alt dette betyder at der er et stort potentiale for Electra“ forklarer Lars Birk Andersen sit engagement med det californiske cykelbrand, „Ligeledes passer mærkets philosofi og den globale arbejdesmetode godt til mine forventninger – tænk store tanker, uden at miste fokus på detajlen eller den enkelte person“.

image001

Om Electra Bicycle Company
Electra Bicycle Company, cykelproducent siden 1993 med Headquarters  i Vista, Californien er i USA markedsledende indenfor Leisure Bike segmentet og sælger sine cykler worldwide i 25 lande, fordelt på 6 produktfamilier:  Cruiser, Amsterdam® , Ticino ®; Townie® Verse ® samt Kids Bikes og mere end 500 Accessoires.

Electra opnåede et  patent for den innovative Flat Floot Technologi, dette er en speciel rammegeometri, som indebærer optimal ergonomi og perfekt afslapning i ryg, skuldre samt arme, og giver derved en mere komfortabel og mere sikker cykeltur.

Link

CYKELPORTALEN