CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny realistisk cykelsimulator Ny realistisk cykelsimulator
Stationær indendørstræning på cykel, kan for nogle være en temmelig kedelig oplevelse, netop fordi den er stationær. Norske Activetainment går helt nye veje... Ny realistisk cykelsimulator

 

Er du træningsfreak og udstyret med en stor portion stædighed og udholdenhed, så er de traditionelle indendørs trænere sikkert fuldt ud tilstrækkelige, men for alle os andre som keder os bravt efter et kvarter er der nu godt nyt.

Ebove-03

Activetainment turnerer i øjeblikket rundt på alverdens fitness- og elektronikmesser, bl.a CES,  med noget man vel nærmest kan kalde en cykelsimulator.  Hele cyklen er ophængt i et enkelt drejeligt punkt og udstyret med en Gyro. Det betyder at du får en meget mere komplet og virkelighedstro træningsoplevelse, da du også skal bruge dine primære muskelgrupper til at holde balancen på cyklen, fuldstændig som når du cykler ude på landevejen eller i terrænnet.

Ebove-02

Bliver man samtidig udstyret med et sæt 3D briller bliver oplevelsen temmelig overvældende og virkelighedstro, noget man afgjort lige skal vænne sig til før man kan få den fulde glæde af princippet. Specielt mountainbike simulationen er meget imponerende.  The Ebove B/01 cyklen har ud over den næsten fulde bevægelighed også alle de funktioner vi kender fra andre mere stationære indendørs trænere. Prismæssigt bliver det en dyr sag som primært vil have sin kundegruppe i trænings- og fitnesscentre.

Ebove-04

Link

 

CYKELPORTALEN