CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny Quick Haul elcykel linie fra TERN Ny Quick Haul elcykel linie fra TERN
Ny kompakt elcykel med lav indstigningshøjde fra Tern Bicycles Ny Quick Haul elcykel linie fra TERN

 

Tern Bicycles har med deres GSR og HSD vist vejen for kompakte elcykler med stor holdbarhed, lastkapacitet og anvendlighed for bymenensket.

Nu supplerer de med en ny Quick Haul linie med lav indstigningshøjde, lavt tyngdepunkt, små hjul og stor lastkapacitet der gør livet som bycyklist uhyre let og universel uanset om det er som familie eller erhverv.

“Quick Haul er Tern’s bud på  en el-cykel, optimeret til bylivet, skal designes,” siger Team Kaptain Josh Hon. “Den skal have en lav indstigning for bekvemmelighed; den skal have masser af plads til at transportere ting, endda en ekstra passager; og den skal bygges robust, så du kan regne med den til pålidelig langtidsbrug. Og den skal være kompakt, så den nemt kan navigere i trappeopgange, elevatorer, overfyldte cykelparkeringsområder og travle gader”

Den nye Quick Haul har alle de kendte Tern kvaliteter som en seriøs og pålidelig elektrisk transportcykel. Quick Haul vil som den første nye model fra Tern blive samlet i Europa.  Tern Quick Haul forventes på marjedet i andet kvartal af 2022 og priserne starter fra kr. 25.999,-

Tern Bicycles distribueres i Danmark gennem Hartjebsen bikes, der vil kunne levere modeller i fire udstyrs varianter:

Quick Haul D7i: kr. 25.999,-

Quick Haul D9: kr. 25.999,-

Quick Haul P5i: kr. 30.299,-

Quick Haul P5i RBH: 30.299,-

 

 

Link

CYKELPORTALEN