CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny nordisk distributør af energiprodukter fra Zipvit Ny nordisk distributør af energiprodukter fra Zipvit
I løbet af de næste par måneder introducerer Cycle Service Nordic energiprodukter fra Zipvit Sport på det danske, norske, svenske og finske marked. Ny nordisk distributør af energiprodukter fra Zipvit

zv7-3

I løbet af de næste par måneder introducerer Cycle Service Nordic energiprodukter fra Zipvit Sport på det danske, norske, svenske og finske marked.

Prioriteret ønske
Det har længe været et ønske hos Cycle Service Nordic at kunne tilbyde et komplet program af energiprodukter af høj kvalitet. Ønsket har bl.a. været at udvide og komplementere det allerede brede sortiment.

Zipvit Sport
Zipvit Sport er et engelsk selskab, der er kendetegnet ved at stille særdeles høje krav til deres produkter og produktion. Således er produktionsfaciliteterne i England og Schweiz både GMP (Good Manufacturing Practice) og ISO 9001:2000 certificeret.

Zipvit sortiment
Sortimentet fra Zipvit omfatter avancerede kulhydrat- og proteinprodukter herunder energi-
og proteinbarer, energi-gel, proteinpulver og energidrik til brug før, under og efter udøvelse af
sportsaktiviteter.
Alle produkterne er af højeste kvalitet uden kunstige farver, smags- eller konserveringsmidler.
Energiprodukterne medvirker til at øge udholdenhed, opbygge muskelmasse og tilføre ny energi til trætte muskler i restitutionsperioden.

Zipvit sponsorater
Zipvit sponserer sportsudøvere på elite- og amatørplan herunder cykelholdet BMC Racing Team med bl.a. verdensmesteren i landevej Philippe Gilbert og den tidligere Tour de France vinder Cadel Evans. Derudover sponserer Zipvit også cykelholdet AG2R La-Mondiale, flere internationale marathonløbere, triatleter mfl.

Link

 

CYKELPORTALEN