CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny ladcykel baby fra Riese & Müller Ny ladcykel baby fra Riese & Müller
Carrie er en mini LongJohn fra tyske Riese & Müller med en smart foldbart multilad. Ny ladcykel baby fra Riese & Müller

På et netop stort afholdt fremtidsforum for de mest betydende (læs sælgende) forhandlere på R-M domicilen i Darmstad, blev Riese & Müller nyeste elektrisk ladcykel præsenteret.

Carrie er en mini ladcykel med udklapbart lad

Specielt blandt de mange nye startup brands viste sidste år, at mini er det nye mega på ladcykelområdet. For ikke at blive hægtet af kreativitets ræset og markedet, må Riese & Müller naturligvis også have sådan en lille fætter, de kalder Carrie.

Med en totallængde på kun 209 cm er Carrie kun en smule længere end en almindelig cykel, men indeholder nogle ret gennemtænkte features der gør den bred anvendelig lige fra børnetransport til last. Det lille lukkede lad kan åbnes og herved gøres dobbelt så bredt, så der er god plads til to af dine små poder, eller anden last.

R-M gør et stort nummer ud af at fortælle at store dele af stellet er udført i genbrugbart aluminium. Det er der nu ikke noget revolutionerende over. Genbrugbart aluminum bruges idag i stor stil indenfor alle industrier, også uden at skulle lave PR ud af det.

Cyklen er udstyret med et motorsystem fra Bosch og for at gøre køreoplevelsen lidt mere behagelig med de forholdvis små hjul er den udstyret med affjedring både i forhjulet og i sadlen.  Der er tre farver at vælge imellem og prisen for basis udgaven ligger på lige godt kr. 48.000,-

Link

CYKELPORTALEN