CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Atera har netop lanceret en ny eksklusiv cykelholder til montering på trækkuglen. Atera Strada EVO hedder den. En model som må laste helt til...

Atera har netop lanceret en ny eksklusiv cykelholder til montering på trækkuglen. Atera Strada EVO hedder den. En model som må laste helt til op 66 kg.  Den fås i modeller som må laste fra 2 og helt op til 4 cykler. EVO er udstyret med Atera’s geniale rulle-ud system, som giver stor adgang til bilens bagagerum. En funktion som også er velegnet til biltyper som VW Multivan, Citroen Berlingo med meget lodrette bagklapper.
Med en kombination af stål og alu, gør at vægten er holdt nede på 14,5 kg, hvilket gør den nem at håndtere for alle aldre. Selve på- og afmontering på bilens trækkugle foregår enkelt på den måde, at man trykker et håndtag ned og når et klik høres er den klar til brug, og sidder urokkeligt fast. Produktet er TÜV/GS godkendt, og dermed også godkendt til kørsel ned igennem Tyskland.

Høj cykelbeskyttelse
Beskyttelse af cyklerne under transport er en af Atera’s forcer, som ny model Strada EVO gør sit ypperste for. Hurtig motorvejskørsel og huller i vejen kan slå kraftigt igennem og særligt cykler af carbon-stel, kræver nøjsom betjening også under transport, og her passer EVO’n særdeles godt på cykelstellet med indbygget momentbespænding i dens bløde stel-holdere.
Også cykel-fælgene er vigtige at passe på, og her er EVO’n udstyret med en indbygget absorberende funktion, som beskytter cyklens fælge.
Afstanden imellem cyklerne er øget til 19cm, som gør det nemmere at montere brede cykler. Herunder er den bl.a. godkendt til tunge el-cykler, op til 2 stk. af 30 kg.

Atera distribueres i Danmark af TourGear ApS i Roskilde, og henviser til nærmeste forhandler på deres hjemmeside www.tourgear.dk.

EVO til 2 cykler koster kr. 4.599,00.
EVO til 3 cykler kr. 5.299,00.
Til begge modeller kan tilkøbes ekstra holder til endnu en cykler, kr. 925,00.  Et beslag som nemt klikkes på efter behov.

Link

CYKELPORTALEN