CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny elektrisk kompakt cykel Ny elektrisk kompakt cykel
QiO er et nyt cykelmærke fra den store tyske cykelgrossist Herman Hartje Ny elektrisk kompakt cykel

 

Den tyske cykelgrossist og fabrikant Harman Hartje der har beskæftiget sig med cykler i 125 år, føjer et nyt brand  til deres portefølge af egne cykelmærker der bl. a tæller Conway, Victoria og Contura.

Den nye baby hedder QiO og er en smart elektrisk kompakt cykel. QiO er et rent Hartje In-House projekt udviklet af en team på tværs af firmaets mange forretningsområder, på kun  7 måneder.

Der er mange gennemtænkte løsninger, noget som stadig er ret sjældent på den type cykler. Den skjulte kabelføring er et stort plus når der monteres meget af det særlige QiO tilbehør som forbagage bærer og tasker på cyklen. Den integrerede bagbagage bærer er kompatibel med klikfix børnesæder. Netop af hensynet til et barnesæde er låsen monteret på forhjulet.

Lav indstigningshøjde tilpasset alle typer cyklister samt justerbar og drejbar styr og saddel der tilgodeser højder mellem 165 og 190 cm. Saddelpinden er låst, så den ikke kan fjernes fra cyklen selvom den er justerbar.

En smart detajle er det integrerede bærehåndtag i rammen. Montering af Bosch motoren og batteriet giver en perfekt afstemt balance i cyklen.

QiO udbydes i fem udstyrvarianter. Den billigste er med 8 indvendige gear og kædedrev mens topmodellen er med bæltedrev og Rohlof gearnav. Priser mellem 2.899,- og 5.499,-Euro. Der er 8 forskellige farver at vælge imellem.

QiO forvetes på markedet i fjerde kvartal omkring midt oktober.  Interesserede forhandlere kan kontakte Hartje Ebsen.

Link

 

CYKELPORTALEN