CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny dansk udviklet cykelhjelm Ny dansk udviklet cykelhjelm
Newton Rider cykelhjelmen kan er supertynd, overholder sikkerhedsnormer og kan sammenfoldes. Produktet søger nu crowdfunding midler... Ny dansk udviklet cykelhjelm

 

Newton Rider en ny udviklet cykelhjelm der angiveligt skulle være verdens tyndeste med en tykkelse på kun 16 mm. I følge producenten som har danske rødder er den nye hjelm udviklet  “made with sophisticated calculated compounds of Visco-Elastic and Non-Newtonian materials” hvilket betyder at den overholder EN 1078 og  CPSC sikkerheds standarderne ved en tykkelse på kun 16 mm. samtidig med at den både er blød og komfortabel at bære. Den opnåede sikkerhed svarer til en hjelm en trtaditionel udført hjelm med en tykkelse på  mellem 30 og 35 mm.

Treamet bag  Newton-Rider består af  den tyske ingeniør Daniel Bünger med speciale i Bio og Nano teknologi, new zealænderen Wil Marschall som er Industriel Designer og endelig danske  Ulrik Jensen som er Koncept designer. Målet var at gå nye veje i udvikling og design af cykelhjelmen, som er stort set uændret gennem de sidste 15 år.

Deres crowdfunding kampagne på Ingiegogo finder du her.  Her kan du erhverve dig hjelmen for for godt kr. 500,- Kampagnen løber 28 dage fra idag.

Link

 

CYKELPORTALEN