CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny budget gravelbike fra Cannondale Ny budget gravelbike fra Cannondale
Cannondale Topstone er en ny prisrimelig dirtroad racer til de lange stræk Ny budget gravelbike fra Cannondale

Cannondale Slate vakte en del opsigt da den kom på markedet som en af de første gravelbikes, med sin markante Lefty forgaffel, og vi var da også meget begejstrede i vores test.

Slaten var/er en specialcykel. Med den helt nye Topstone tager Cannondale udgangspunkt i deres Synapse landevejsracer med næsten samme geometri, men med plads til 45 mm brede dæk og appelerer herved til en større gruppe. Den nye Topstone er udlagt til 700C hjulsæt.

Rammen er Cannondales nye C2 aluramme monteret med en kulfiberforgaffel med Cannondales specielle lange fremløb på hele 55 mm. der giver en god kombination af styrrespons og stabilitet. Den har intern kabelføring for montering af dropper post, tre punks beslag i rammen til tasker og flasker samt beslag til en ekstra flaskeholder på undersiden af skrårøret og en lille overrørstaske. Desuden er der indvendige beslag for montage af skærme.  Alt sammen features som gør cyklen velegnet til lidt af hvert fra dagligdags racer til helårscykel samt ikke mindst Bikepacking æsel til eventyret off the beaten track.

Cannondale Topstone udbydes i tre yderst budgetvenlige udgaver.  Entrymodellen med Shimano Sora koster således kun kr. 7.500,- mens modellen med  Shimano 105 lander på kr. 13.800,-. Endelig er der topmodellen med Apex 1 gruppen og hydrauliske skivebremser samt dropper post saddelpind til kr. 16.800,-

Topstone skulle være leveringsdygtige når dette læses. Vi vender tilbage med en test senere.

Link

CYKELPORTALEN