CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny alsidig cykelsko fra Fizik Ny alsidig cykelsko fra Fizik
Fizik Vento Ferox tager det bedste fra deres top landevejssko og transformerer det over i en mere allround sko til krævende gravel og off... Ny alsidig cykelsko fra Fizik

Fizik nye Vento Ferox cykelsko kalder de selv en All-Road-Sko, med inspiration hentet fra deres top landevejs sko, men tilpasset grus og stier, med alt hvad deraf følger af  skiftende overflader, løse sving og krævende tempoændringer.

Den nye off-road sko kombinerer en letvægts lamineret PU netoverdel med en carbon-ydersål og ekstra støtte fra et dobbeltlukningssystem med BOA-justering på forfoden plus en stor Powerstrap velcro-strop.

Fizik ønsker, at den skal være i stand til en bred vifte af scenarier, fra tekniske XC-nedkørsler til tempofyldte Cyclocross-løb eller gravel udflugter hele dagen. Fod stabilitet og komfort har høj fokus på denne sko.

Overdelen er den samme “holdbare, rivefaste” vævede mesh over lamineret polyurethan, som mange af  Fizik øvrige sko også bruger. X1 Carbon på ydersålen får den stiveste vurdering i mærkets MTB-sortiment (indeks 10). Efterhånden har Fizik længe brugt Boa Li2-systemet til at give mikrojustering af den indre svang og forfod. Her kombinerer det med deres lette Powerstrap for nemmere justering.

Indersålen er blød nok ud til at absorbere masser af stød og afbøde blå mærker. Skoen er forberedt til spikes cykelcrosse og andre hardcore løbe/gå cyklister. Vægten er 297 gram. Skoen kommer i størrelserne 36-48 (37 til 47 fås i halve størrelser) Pris kr. 2.659,-

Link

 

CYKELPORTALEN