CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny 1×13 gear gravelgruppe på vej fra Campagnolo Ny 1×13 gear gravelgruppe på vej fra Campagnolo
En forhandler var for hurtig på aftrækkeren og afslørede Campagnolo Ekar gravelgruppen, som forventligt bliver officiel i næste måned. Ny 1×13 gear gravelgruppe på vej fra Campagnolo

Trods Embargo og andre hemmelighedskræmmeri smutter det nogen gange for de store producenter når de prøver at holde medier og forhandlere i kort snor.  Således var en forhandler for hurtigt ude med billeder og navn på den kommende ny Campagnolo Ekar gravel geargruppe.

Rygtet gik naturligvis som en steppebrand og adskellige udenlandske nyhedsgrupper og cykelmedier har været ude med nyheden, selvom det endnu er sparsomt med konkrete oplysninger. Men flere producenter som Wilier har allerede den specificeret på deres kommende Jena gravelbike for 2021.

Det vi ved, er at gruppen bliver med 1×13 geartrain og en 9-42 kasette. Det betyder at  Campagnolo således igen taget førertrøjen i forhold til SRAM eTab ARX og Shimano GRX, mens Rotor stadig ligger side om side også med 1×13.

Vi følger naturligvis udviklingen og ved formodentlig mere når vi får den officielle pressemeddelse fra Campagnolo meget snart. For dem der gerne vil være på forkant med udviklingen kan det anbefales at kikke på patentansøgninger. Her har flere af Campagnolo kommende komponenter til den nye Ekar  ligget siden slutningen af juli måned.

Link

 

CYKELPORTALEN