CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nua Electrica Nua Electrica
Med selvopladende batteri og moto i bag navet kan du i princippet cykle evigt på Nua Elektrica Nua Electrica

Indrømmet de fleste elcykler er ikke just nogen æstetisk nydelse med deres klumpe dumpe fremtoning i tykke rør, store batterier og motorer. Nua Electrica er forfriskende anderledes og simpel med sit selvopladende motorsystem hvor batteri, motor og lader er indbygget i baghjulsnavet.

Motorsystemet er The Zehus Bike+ som kun vejer 3 kg. Det består af en 250 watt motor og et 160 wH batteri. Det giver en rækkevidde på 30 km.  Du kan vælge mellem seks forskellige motorindstillinger via en app til smartphonen hvor den mest interessandte indstilling er  “self charging” mode.   Det betyder at motoren kun giver dig hjælp på stigningerne mens det genoplader batteriet mens det går ligeud eller nedaf og når du bremser. I denne indstilling kan du i princippet cykle i det uendelige uden at skulle sætte motoren i stikkontakten.

Selve Electrica er en let sag i titanium på kun 13 kg med Gates bæltetræk, Sugino Pista kranksæt, Gilles Berthoud sadel og Brooks læderhåndtag.  Den har Shimano bremser og Mavic hjul. Prisen på de kr. 30.000 afspejles i det ædle metal og det unikke motorsystem.

Link

CYKELPORTALEN