CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nordisk elcykelprojekt Nordisk elcykelprojekt
Walleräng M.1 er en svensk udviklet og produceret elcykel. Dens stilsikre skandinaviske design og modulopbygning sikrede den en Eurobike Award. Nordisk elcykelprojekt

Wallerang-02

Gøteborg er centrum for et nyt svensk elcykel eventyr. De to brødre Christian og Martin Walleräng startede for 10 år siden Walleräng, som udelukkende udvikler og producerer elcykler. Bygget omkring det særlige skandinaviske islæt for flot og enkelt design har de to brødre åbenbart ramt rigtig.  På Eurobike blev deres seneste model M.1 premieret med en Eurobike Award primært for sit flotte design og sin modulopbygning som gør det let at ændre cyklen efter skiftende behov.

Wallerang-04

“Vi er i øjeblikket ved at afslutte opbygningen af vores fabriksfaciliteter i Gøteborg og vider vores cykler til forhendlere i Norge og Sverige. Desuden har vi deltaget på Eurobike messen og cykelmessen i Vejle. Var staren har filosofien været at køred et hele som en rent nordisk projekt, da det nordiske klime stiller skærpede krav til bpåde cykel, bateri og motor. Derfor har vi valgt at bruge Shimanos STEP motorsystem med Di2 elektronik” fortæller Christian Walleräng.

Wallerang-03

Batteri og motor er en intergrete del af rammen. Motoren vejer kun 3,2 kg og er karakteriseret ved meget højt moment gennem alle gear takket været 400 Watts batetriet og den elektroniske Di2 styring.  En anden specialitet er modulopbygningen så man let og hurtig kan sætte bagagebærer på cyklen både for og bag. Walleräng brødrene står også bag EcoRide AB, et firma som har solgt mere end 8,000 elcykler gennem 200 forhandlere i Skandinavien.

Link

 

CYKELPORTALEN