CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

No accessories required No accessories required
Fairlight seneste BIkepacking æsel kan vanskelig levne nogle ønsker åbne mht til montage af tilbehør, brede dæk og andre for rejsecyklisten optimale muligheder No accessories required

De gæve engelske cykelsmede fra  Fairlight Cycles havde vi fornøjelse at stifte bekendskab med på Bespoked udstillingen for de fineste ægte håndbyggede rammer for nogle år siden.  De er en af den slags små niche producenter der virkelig går mod strømmen og konstruerer tingene på deres helt egen måde.

Deres bud på den ultimative eventyrcykel Faran har altid været noget særligt. Med mk. 2 udgaven Faran 2.0 får kælen for detajlen, i helt ekstrem grad, lige en tand til, samt nærmest ubegrænsede muligheder for at kunne sætte ting og sager på rammen. Den er tæt på at være den mest ultimative ramme til rejsecyklisten/bikepackeren som med garanti ikke vil løbe tør for muligheder sådan lige med det samme både mht til stabilitet og bagagetransport.

Rammen er i Reynolds rør. Den produces på ordre, så er man interesseret i en ramme/eller komplet cykel startes med at lægge et depositum på 500 Engelske Pund,  Der er 10 størrelser at vælge imellem fra 51 til 61 cm. Du kan specificere om der kun skal være tale om et rammekit  eller den skal udstyret fuldt i forskellige konfigurationer som vælge sved køb.  De første 85 rå rammer er klar og vil kunne leveres i løbet af september/oktober.

Er du interesseret i alle detajlerne omkring den nye Faran 2 kan du hente Fairlights Cycles udførlige info brochure her.

Link

CYKELPORTALEN