CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Vi har tidligere testet Navi2Move GPS cykelcomputeren fra O-Synce.  Nu har har tyskerne lagt i ovnen til en helt ny og gennemarbejdet storebror Navi2Move...

Vi har tidligere testet Navi2Move GPS cykelcomputeren fra O-Synce.  Nu har har tyskerne lagt i ovnen til en helt ny og gennemarbejdet storebror Navi2Move X som udseendemæssigt leder tankerne hen på mærker som Garmin, Bryton og Xplova.

Navi2Move X er helt nyudviklet og dens funktioner sigter på ambitiøse brugere som gerne vil have alle funktioner:

Det er bl.a træningovervågning som gøres mulig ved en indbygget ANT + som gør det muligt for enheden at kommunikere trådløst med forskellige sensorer som kan tillsluttes efter behov, det være sig pulsmåling, hastighed, kadence, effekt m.m.  Softwaren understøtter forsjkellige træningssessions og de kan planlægges over flere dage.  Selve display og datavisningen kan konfigureres frit som man kun får vist og monitoreret det man selv ønsker. I det hele taget virker displayet meget overskueligt og logisk opbygget.

Selve GPS navigationen kan vises som en way track i form af en retningspil eller som en komplet rute.  Hukommelsen understøtter upload af op til flere ruter.  Det samme gælder for den aktuelle rute som f.eks kan opsplittes i afsnit.

GPS har også fået plads til den meget populære Geocaching som er en slags elektronisk skattejagt.

Hardware – Enheden har en 2-tommer gråtoner skærm med en opløsning på 128×160 pixels. Batteriet kan udskiftes med henblik på brug over flere dage uden at den mister data.  Som med NAVI2move understøtter NAVI2move x også o-synce fjernbetjeningen.

Det mest interessandte er prisen som forventes at bliver under 1500 kr.  Desværre må vi vente på den nye computer til næste år.  Den forventes på markedet til september 2012.

Link

CYKELPORTALEN