CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Der er kun to uger til Danmarks største MTB-velgørenhedsløb, som bliver kørt i Stenløse. Atea12 køres den 25. august og varer i 12 timer....

Der er kun to uger til Danmarks største MTB-velgørenhedsløb, som bliver kørt i Stenløse. Atea12 køres den 25. august og varer i 12 timer. Deltagerne kan vælge at køre alene eller på tre- eller femmandshold og for første gang køres løbet i den 227 ha. store Slagslunde Skov i Stenløse, en bøgeskov, hvor der aldrig tidligere har været afholdt cykelløb. Ruten er fastlagt i samarbejde mellem Slangerup Cykelklub og den mangedobbelte danske mester i MTB, Benjamin Justesen. Den kommer til at bestå af både etablerede- og helt jomfruelige spor, så der er masser af udfordringer undervejs.

Chris MacDonald, Stine Bosse og Eskild Ebbesen er alle ambassadører for Atea12 og MTB-entusiaster og de opfordrer danskerne til at støtte den gode sag, samtidig med at de dyrker motion. Eskild Ebbesen har deltaget i Atea12 flere gange og sætter sig også i år i sadlen for den gode sag.

Atea12 køres for tredje gang og er arrangeret af BØRNEfonden og it-virksomheden Atea, og overskuddet går ubeskåret til at bygge klasselokaler til nogle af de fattigste børn i Burkina Faso. Sidste år deltog 700 hurtige ryttere, og i år regner arrangørerne med, at der kører 1.000 deltagere på ruten i Slagslunde Skov i Stenløse, og at der kan indsamles 500.000 kr. til det gode formål.

Atea12 bliver kørt den 25. august. Løbet bliver skudt i gang kl. 9 og rytterne kører frem til kl. 21. Det foregår i Slagslunde Skov, Gulbjergvej, 3660 Stenløse.

Link

CYKELPORTALEN