CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

MTB CAMP – Spænding og kultur i Krynica Zdrój og Kraków MTB CAMP – Spænding og kultur i Krynica Zdrój og Kraków
Oplev Polen fra et cykelstyr MTB CAMP – Spænding og kultur i Krynica Zdrój og Kraków

Krynica Zdrój & Kraków MTB Camp er en unik feriepakke i Polen på 8 dage og 7 nætter, som er designet til mountainbike-entusiaster. Lejren er arrangeret af 4Aktiv SA og Media World Cup Foundation og er ideel til aktive og engagerede kørere med fokus på MTB-lejroplevelsen.

Tag  på MTB CAMP i Polen

Pakken omfatter et eksklusivt hotelophold og starter med et fly til Krakow Lufthavn, efterfulgt af transfer og overnatning på et hotel i Krynica Zdrój.

Beskidy-bjergene er et område som er kendt og værdsat for sine fremragende MTB-cykelruter omkring byen Krynica Zdrój. De lokale stier benyttes daglig af professionelle cyklister, blandt andre Maja Włoszczowska, som to gange har vundet OL-sølvmedalje i mountainbiking. Ruterne er krævende og naturskønne, og tilbyder deltagerne en unik og spændende oplevelse.

På lejren vil deltagerne have adgang til næringsrige måltider, drikkevarer og spa-områder på hoteller for at hjælpe dem med at restituere. Professionel massage kan forudbestilles på hotellet for dem, der ønsker dette. Et af lejrens højdepunkter er tre dage i Krakow, hvor deltagerne har mulighed for at udforske Wolski-skoven, højen for marskal Józef Piłsudski, den gamle by og Wawel-slottet. Frokost og aftensmad på den gamle markedsplads i Krakow er også en del af programmet.

Der tilbydes en række MTB-ruter af varierende sværhedsgrad, herunder ruten på 47,5 km til Hala Łabowska, ruten på 42,5 km fra Jaworzya til Słotwiny og ruten på 73 km gennem Poprad-dalen og Wierchomla. De første to ruter er velegnede til kørere på et aktivt niveau, mens den tredje er mere udfordrende og anbefales til ambitiøse kørere. Langs ruterne får deltagerne mulighed for at stifte bekendtskab med det lokale dyreliv, herunder tjuren, som er en populær fugl i området.

Lejren er også designet til at give deltagerne mulighed for at nyde det lokale køkken, herunder pandekager i læskuret på Hala Łabowska, grillmad med folkemusik og middag i restauranten Red Monastery i Slovakiet. Lejrarrangørerne har udformet programmet for at sikre, at deltagerne får en mindeværdig og unik MTB-oplevelse i Polen.

Link

 

CYKELPORTALEN