CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Move Easy Move Easy
Hvem sagde elcykel, det hedder da hybridcykel til den unge mand på de fyrre. Move Easy er en dansk cykelgrossist som kun handler med... Move Easy

Move Easy 01

Move Easy er en dansk cykelgrossist som gerne vil gøre op med det lidt støvede image elcyklen stadig har, som en cykel til fortrinsvis ældre mennesker der ikke kan cykle. Det er naturligvis en fuldstændig forkert antagelse. Faktisk viser det sig,  i vores nabolande, Tyskland og Holland, er det generationen fra omkring de fyrre og opefter der er de helt store aftagere af elcykler. Alene i Tyskland blev der sidste år solgt flere elcykler end almindelige cykler. I Danmark er vi efter en lidt sløv start, langsomt ved at komme efter det.

Move Easy 10

Move Easy beskæftiger sig udelukkende med elcykler, eller hybridcykler som de vælger at betegne dem, da de jo er en cykel med et større anvendelsesområde end en almindelig cykel. Move Easy ser i el/hybridcyklen helt nye muligheder for transport. Ens rækkevidde bliver øget betydeligt, og i byen er den oplagt som alternativ til bilen. Størstedelen af dem som bor i byen, har mellem 4 og 8 km på arbejde, hvilket er en strækning der er lige kort nok til at skulle skifte til cykeltøj og hoppe på den gammeldags jernhest, men alligevel langt nok til at de fleste bliver lidt svedige. På en elcykel kan du trille stille og roligt til arbejde om morgenen og ankomme til kontoret uden at være svedig.  Efter fyraften kan du vælge at tage en længere omvej hjem med eller uden motorhjælp og med højere puls, og på den måde få dækket det anbefalede daglige behov for en halv times motion. Også på transportcykel området ligger et stort uudnyttet potentiale. Flere af de store metropoler melder om en ny generation af forældre som fravælger bilen og derfor har brug for en stor solid elcykel til transport af børnene.

Golf Trolley

Move Easy har været på markedet i 9 år og er egentlig mest kendt for et andet elektrisk produkt, en egen udviklet elektrisk golftrolley. For små to år siden skiftede firmaet ejere. De tre brødre Peter, Christian og Anders Jalsøe var på udkik efter nye udfordringer efter at have solgt en af landets største detailkæder indenfor babyudstyr.

Move Easy har domicil og showroom i Valby. Firmaet tæller foruden de tre ejere også to kørende sælgere Johnny Stampe og Peter Warlund der dækker henholdsvis Sjælland/Fyn og Jylland.

Stærk produktpalette
Move Easy har valgt kun at have elcykler fra den brede mellem- og topklasse. Dette primært for at sikre at kvaliteten af cyklerne er i orden. De kan tilbyde alle tre motorsystemer der findes på markedet, forhjuls- og baghjulsdrev og den efterhånden mere og mere udbredte centermotor, der giver en optimal vægtbalance og lavt tyngdepunkt.  Prismæssigt taler vi om priser fra de godt 16.000 kr. og opefter.

Ud over sit eget brand i mellemprislejet Easy Run er Move Easy også agent på BH E-bikes, Hercules og Riese & Muller. BH e-bikes er på få år blevet en af de helt store leverandører på markedet for Elcykler. Så store at de i nær fremtid udelukkende vil satse på elcykler og High End cykler i racer og mountainbike segmentet. Branded er kendt for sit flotte design og funktionelle løsninger, så man ved første øjekast ikke ser at der er tale om en elcykel. Hercules er en af de store tyske producenter af elcykler.  De benytter det meget udbredte og pålidelige Bosch centermotor system. Endelig er der tyske Riese & Muller der med deres blueLABEL og Load Hybrid, er elcykler i den absolut topklasse for kunden som kun vil have det bedste i teknik og design. Som en lille kuriositet tager Move Easy også den karimastiske og sporty foldecykel Birdy hjem på bestilling.

Move Easy 13

Forhandleren er vores ansigt udadtil til slutbrugeren
Move Easy lægger ikke skjul på at de hellere vil have få forhandlere som kan levere den rigtige service og vejledning til kunden, end mange små hvor produktet bare forsvinder i mængden af andet cykeludstyr. Derfor stiller vi krav til vore forhandlerne som først og fremmest skal brænde for elcykler og havde den fornødne uddannelse og viden til at kunne servicere kunder og cykler. Til gengæld kan de fra vores side forvente kvalitetsprodukter og stor support. Move Easy har et bredt forhandlernet over hele landet hvor man kan se og prøve deres cykler.

Move Easy 12

Udvidet garanti
Den danske elcykelbranche lider desværre stadig under et levn fra tidernes morgen hvor elcyklen gjorde sit indtog iform af mange billige fjernøstlige modeller med store kvalitetsproblemer hovedsaglig på batteri og motor. Det betyder at forhandlerne og ikke mindst forbrugerne er blevet lidt mere forsigtige. Move Easy er sikker på deres produkters høje kvalitet og de tilbyder ovenikøbet en udvidet garanti, på 4 år på motor og 3 år på batteriet, på deres eget brand Easy Run.

easyrun

Easy Run
Easy Run er Move Easy eget brand. Den er dansk designet og har i sin nuværende form været på markedet siden 2009, hvilket betyder at den er en af mest gennemtestede elcykler herhjemme. De består af fire modeller, City, Wave, Nordic og Sport. De bygger alle på en forhjulsdrevet lydsvag Ansmann motor i kombination med Shimanos indvendige 7 gears nav. Bortset fra Sportmodellen har de alle fodbremser. Alle modeller produceres i Tyskland og leveres standard med et 9Ah batteri som for en merpris kan opgraderes 11,6Ah. De anbefalede priser ligger på 15.999,-

BH eBikes

BH e-Bikes Hybridcykler
Her fører Move Easy hele programmet. BH cyklerne er karakteriseret ved en elegant indbygning af batteriet i rammen. Alle modeller benytter en baghjulstrukket børsteløs motor fra Samsung. Modelprogrammet spænder bredt fra dagligdagscykler og minicykler til cross og mountainbikes og med helt op til 500 watts motortyper. Prismæssigt starter de fra 15.999 til 27.999,- Vi vender tilbage senere på året med en test af deres Cross model. https://www.easymotion.dk

Hercules

Hercules
Stor tysk producent der har produceret cykler siden 1886 og blandt de første til at benytte Bosch Centermotor. Move Easy har 5 modeller i programmet som er karakteriseret ved flot design og solide motorløsninger. Priser fra 16.999,- til 21.499,-

R&M

Riese & Müller
Livstilscykler i flot design og udførsel. lige fra en klassisk designet retrocykel blue LABEL Cruiser med læderudstyr til den ultimative ladcykel LOAD hybrid. Priser fra kr. 18.999 til 32.999,-

Move EasyA/S
Roskildevej 183
2500 Valby
info@move-easy.dk
www.move-easy.dk

 

CYKELPORTALEN