CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Sir Alex Moulton, opfinderen af det hydroelastiske affjedringssystem på den legendariske Morris Mini og grundlægger af Moulton Bicycles som har hastighedsrekorden på cykel. Den...

Sir Alex Moulton, opfinderen af det hydroelastiske affjedringssystem på den legendariske Morris Mini og grundlægger af Moulton Bicycles som har hastighedsrekorden på cykel. Den er godt nok ikke godkendt af CI da det forgik på små hjul.

Moulton_SPEED_Zoom

Moulton SPEED er den første serieproducerede cykel fra Moulton som vejer under 9 kg, hvilket er ret flot for en fuldtaffjedret landevejscykel.

Speed er monteret med Campagnolo Super Record gruppen, Moulton’s egen saddelpind og styr i  Reynolds 953 rør. Rammen er udførtudelukkende i rustfrit stål med sølv lodninger. Hele rammen er poleret, hvilket sikrer at den altid kan poleres op til sin oprindelige finish hvis den skulle få en ridse.

moulton

Kombinationen af lav luftmodstand, hurtigacceleration og lav rullemodstand og den gode komfort pga affjedringen gør cyklen til et oplagt valg for den sporst orienterede cyklist. I tilgiftkan cyklen endvidere skilles ad på midten for let transport. Den forventes på markedet i midten af 2010.  Prisen er endnu ukendt, men den plejer ikke at være billig.

Læs og se mere her

CYKELPORTALEN