CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

En ny smart let pedal til fritids-, og  og bycyklisten kommer snart på markedet.   Selv siger den tyske producent MotoBicycles at den sandsynligvis er...

En ny smart let pedal til fritids-, og  og bycyklisten kommer snart på markedet.   Selv siger den tyske producent MotoBicycles at den sandsynligvis er verdens letteste og fladeste pedal!
Ultralet og ultraflad er nøgleordet på denne nye patent anmeldte pedal som kun vejer 300 gram pr. par, og kun måler 15 mm i tykkelse.  Pedalen forventes på det europæiske marked i løbet af sommeren.

Take less to impress 
Disse nye pedaler er blevet reduceret til det allermest nødvendige,  helt uden dikkedarer, bare ren design.  Den første udgave af pedalen som produceres, vil være i  limtræ.  Platformen er belagt med et skridsikkert materiale så dine fødder altid har godt fæste uanset hvilken sko du bruger. Da pedan kun er 15 mm høj er foden meget tættere på akslen og herved det optitimale biomekaniske ‘sweet spot’.  Det betyder også, at de giver bedre frihøjde.  De nye pedaler er udviklet af det i berlin-herboende Moto Cycles og den tidligere BMX mester Ali Barjesteh, der arbejder som eksperter inden for maskinindustrien, flyindustrien produktion og produktdesign.

Flad som en pandekage
Disse pedaler er en helt ny udvikling i både design og teknologi. De har mange unikke egenskaber:
* De er formentlig verdens letteste platform pedaler.
* De er formentlig verdens fladeste platform pedaler.
* Den patenterede lejesystem udvikles som en enkelt enhed (integreret med akslen).
* Pedalen legeme er en lamineret struktur, der er helt forseglet.
* Moderne, iøjnefaldende og “skulpturel” facon.
* Utallige design muligheder ved udformning af den skridsikre tape.

 

CYKELPORTALEN