CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Miranda præsenterer det første modul opbyggede kranksæt Miranda præsenterer det første modul opbyggede kranksæt
Spændende nyt europæisk produceret modulopbygget kranksæt går til kamp mod det etablerede. Miranda præsenterer det første modul opbyggede kranksæt

Portugisiske Miranda har mere end 70 års erfaring med udvikling og produktion af dele til cykler og motorcykler. De udvikler og producerer alle deres produkter i Europa, på et topmoderne fuldautomatisk anlæg.

Det nye XMOD kranksætsystem gør det muligt på tværs alle alle eksisterende standarder at sammensætte et helt individuelt kranksæt der både er stærkt og let.

Systemet består af tre dele, Krankaksel, kranksætspider og krankarme. Alle disse dele findes i forskellige varianter. Hjertet er en krankakslen i titanium der fås som BB30 og 24 und 22 mm typer. Den fås i forskellige længder afhængig af hvor mange klinger og krankboksbredde den skal opererer på.

Krankpideren fås til:  BCD 88, BCD 104, BCD 104/64, BCD 110/110, BCD 110/74 og BCD 130/130. Hertil fås Direct-Mount-klinger med en ny ChainFlow tandform. Et komplat kranksæt vejer fra 560 Gram. Krankarme kan fås i ti forskellige udformninger og længder med forskellig finish.

Det nye modulsystem er inde i slutfasen omkring test og verifikation men forventes på markedet i tredie kvartal af 2017. Vi følger udviklingen på tæt hold og vil vende tilbage med en test af systemet, der virker meget lovende.

Link

CYKELPORTALEN