CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Mio Cyclo Series er en ny serie af cykel gps’er med en unik Surprise Me funktion, nem betjening og færdiginstallerede ruter. Den kendte cykeldistributør,...

Mio Cyclo Series er en ny serie af cykel gps’er med en unik Surprise Me funktion, nem betjening og færdiginstallerede ruter. Den kendte cykeldistributør, Egedesø A/S, vil stå for at få gps’erne ud til landets cykelhandlere.

MiTAC Europe, der står bag Mio gps’er, lancerer nu en serie af cykel gps’er i Norden. Serien hedder Mio Cyclo, og er udviklet til både de sportsentusiastiske cyklister med mountainbikes eller racercykler og til det cykelglade feriefolk.

Mio Cyclo 300 og Mio Cyclo 305 HC
Mio, der hidtil har været bedst kendt for deres bil gps’er, kommer nu på det nordiske marked med flere cykel gps modeller; Mio Cyclo 300 og Mio Cyclo 305 HC. Begge modeller har samme dimensioner; med en tre tommer stor refleksfri touchscreen – samme størrelse som en iPhone 4 – en intuitiv brugergrænseflade, store knapper og en enkel menustruktur.  Når man starter sin Mio Cyclo, vælger man om man er på mountainbike, racercykel eller citybike. Dét har nemlig betydning for de foreslåede rutevalg, når man skal navigeres fra A til B. Racercykler kommer ikke ud på hverken skov- eller grusstier, mens mountain-bikerne ville mene, at en asfalteret cykelsti nærmest er upassende.

Unik ”Surprise Me” funktion
Unikt for Mio gps’erne er deres ”Surprise Me” funktion, der altid giver cyklisten tre rutevalg. Man indtaster hvor meget tid man vil bruge eller de kilometer man vil køre. Ruterne varierer fra gang til gang. Det er altså ikke de samme tre ruter den foreslår hver gang. Dét er jo genialt for dem, der tror de kender alle ruter i deres område. Og også for dem, der gerne vil have en oplevelse i et område, de ikke kender.

Præinstallerede kort
Cykelruter (Open Street Map) og vejkort (TeleAtlas) er allerede installeret på gps’erne. Kortkombinationen giver optimal dækning af mulige cykelruter. Udover at gps’en giver de bedste rutevalg baseret på cykeltype, kan man vælge at benytte sig af bilnavigerings-funktionen, hvis man vil finde startpunktet for en valgt cykelrute.

Del din cykeloplevelse online
Mio Cyclo måler bl.a. tid, hastighed, distance, stigningsgrad og kalorieforbrug. Med Mio Share desktop applikationen kan man gemme sine data, sin historik og dele sin oplevelse med sine venner. Her kan man også downloade ruter, og nyde nye veje eller områder anbefalet af andre. Applikationen er også en one-stop shop til nye opdateringer af kort og gps.

Ekstra udstyr på Mio Cyclo 305 HC
Mio Cyclo 305 HC er fyldt op med de samme funktioner som i Mio Cyclo 300, men har også en ANT+ sensor, så man kan tilslutte den medfølgende pulsmåler og kadance/hjul sensor. Hermed får man hjælp til at toptune sin træning.

Nøglefunktioner for Mio Cyclo 300 og Mio Cyclo 305 HC
Nem og brugervenlig navigation – store on-screen kontrolknapper og enkel menustruktur

Præinstallerede cykelruter og vejkort
Sving-for-sving instruktioner – tydelig ruteangivelse, der med lyd guider dig
Surprise Me-funktion – vælg tid eller afstand, og gps’en foreslår tre forskellige ruter
Mio Share desktop applikation – ét værktøj, hvor du kan gemme din historik, downloade nye ruter (GPX format) samt dele dine oplevelser online
Cykelrelaterede POIs (points of interests) – finder hurtigt cykelforretninger, skadestuer, steder med mad og drikke, samt meget mere
Genopladeligt batteri med lang levetid – med op til 12 timers batteritid
Vandtæt (IPX7)
Måler hastighed, tid, afstand, forbrugte kalorier, og meget mere

Ekstra funktioner i Mio Cyclo 305 HC:
ANT sensor
Pulsmåler
Kadance måler
Hjulsensor

Mio Cyclo 100 serien
Mio Cyclo 100 serien er et nyt sortiment af flotte cykelcomputere for den sportsinteresserede cyklist, der gerne vil have en daglig træningspartner, der holder øje med resultater og ens sundhed.

“Vi er stolte af, at kunne udvide vores portefølje af gps’er til den sportsglade cyklist. All, der leder efter den perfekte træningspartner kan finde en i Cyclo 100-serien”, siger Piet Deschuymer, Vice President Sales & Marketing MiTAC Benelux.

Mio Cyclo 100
Mio Cyclo 100 er en flot cykelcomputer, som registrerer tid, hastighed, distance, stigning, kalorieforbrug og ruter med den indbyggede gps. Den er klar til brug og kan monteres på hvilken som helst cykel. Enheden har en refleksfri 1,8 tommer skærm, en enkel menu-struktur og et instrumentpanel, der kan tilpasses. Mio Cyclo 100 har et kompakt og vandtæt design (IPX7) med lang batterilevetid (op til 18 timer), hvilket gør den velegnet til alle vejrforhold og ruter. Med den personlige træningspartner kan cyklisten udfordre sig selv for at forbedre sine resultater. Efter cykelturen er det nemt at analysere de registrerede ruter og dele dem online via Mio Share-programmet. Mio Share er også dér, hvor man håndterer enheden og finder de seneste opdateringer mv.

Mio Cyclo 105-serien
Sammenlignet med Mio Cyclo 100 er Mio Cyclo 105-serien – som består af tre enheder – udrustet med ekstra tilbehør som måler resultater og sundheden. Mio Cyclo 105 har en indbygget ANT+-sensor som kan tilsluttes pulsmåler, kadance- og hjulsensor. Mio Cyclo 105 H er også udrustet med ANT+-sensor, men har derudover også en trådløs pulsmåler. Endelig byder Mio 105 HC på en fuldstændig pakke med ANT+, en trådløs pulsmåler og kadance- og hjulsensor, som kan evaluere resultaterneog forbedre sundheden – den er designet til racerkøreren og mountainbike-cyklisten.Mio Cyclo 105-serien byder på en enhed til alle slags behov.

Vejledende priser, tilgængelighed og yderligere materiale
Mio Cyclo 300 og 305 kommer i forretningerne fra slutningen af september i specialiserede cykelbutikker landet rundt, mens Mio 100 serien lander i butikkerne til januar.  Oversigt over forhandlere findes her: www.mio.com/cyclo.

Vejledende udsalgspriser :

  • MIO Cyclo 305 HRM + Cadence WEU   kr. 3.299,-
  • MIO Cyclo 305 HRM + Cadence Nordic   kr. 2.999,-
  • MIO Cyclo 300 Nordic   kr. 2.499,-
  • MIO Cyclo 100   kr. 1043,-
  • MIO Cyclo 105   kr. 1266,-
  • MIO Cyclo 105H   kr.  1564,-
  • MIO Cyclo 105 HC   kr. 1788,-


Kendt cykel distributør tager Mio Cyclo Series ind

Den kendte cykelimportør og –distributør Egedesø A/S, der også er kendt under brandet BikersBest, er blevet distributør i Danmark. Mio får hermed en distributør, der har været på markedet siden 1935 og kender alle landets 600 cykelhandlere.

”Egedesø forhandler kun kvalitetsprodukter og vi er glade for at få Mio’s cykel gps’er med i vores sortiment. Vi er ikke i tvivl om, at markedet for cykel gps er for stigende. Der er mange sportsentusiaster, der gerne vil forbedre deres cykelpræstationer og –oplevelser. Men vi tror også, at markedet for el-cykler kommer til at vokse ganske pænt. Dét udvider rækkevidden for en cykeltur, hvor en cykel gps kan give cykeloplevelsen en ekstra dimension,” forklarer Jan Laursen, der er salgschef hos Egedesø A/S.

Om Mio
Mio udvikler og markedsfører produkter, der gør brugere i stand til at drage fordel af den nyeste udvikling inden for navigation og mobile tjenester. Mio blev etableret i maj 2002 og har nu afdelinger i Europa, Taiwan, Kina, Nordamerika, Australien, Japan og Sydkorea. Mio har i øjeblikket 900+ ansatte på verdensplan og sælger og markedsfører sine produkter i over 38 lande og områder. Mios slogan, ”Explore More”, fokuserer på at ændre den måde, mennesker oplever verden på ved at lade brugere vide, at de kan udforske verden nemt og frit. Mio ejes af MiTAC Europe.

Om Egedesø A/S
Egedesø blev grundlagt tilbage i 1935 og er i dag en moderne handelsvirksomhed med 36 ansatte, der importerer og distribuerer cykeludstyr i mærkevareklassen til landets cykelhandlere. Egedesø har i dag 19 agenturer og 34 procent af markedet, hvilket gør dem til Danmarks største importør af cykeldele og -udstyr. Egedesø driver også B2B cykelportalen, Bikersbest (www.bikersbest.dk), hvorfra man kan se hele sortimentet.

Vi er blevet lovet et eksemplar til en test som vi vender tilbage med.

Link

 

 

CYKELPORTALEN