CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Mio Cyclo 210 Mio Cyclo 210
Ægte cykelnavigation på den simple og overskuelige måde... Mio Cyclo 210

Størstedelen af de GPS cykelcomputere på markedet, der har ægte A til B navigation, altså der hvor du kan planlægge en rute direkte på enheden, er ofte dyre og har en mængde træningspecifikke funktioner, som mange cyklister slet ikke bruger.

Mio Cyclo har efter en kraftig markedsførings offensiv år tilbage, siden levet det stille liv på det danske marked med skiftende distributører og forhandlere.

Mio Cyclo 210 er deres nyeste entry GPS med touch farveskærm og fuld navigation. Der følger ingen udstyr med iform af pulsbælte og hastigheds og kadance sensor, og funktionere er basale til kun at omfatte de gængse date som hastighed, trip mm.

Til gengæld er den nem at bruge og navigere med via touchskærmen med de store tydelige inputfelter. Den har indbygget kort over hele Vesteuropa og navigationen foregår direkte på enheden som vi kender det fra de større Garmin modeller. Den har den sjove funktion med at foreslå tre forskellige ruter med start/slut samme sted.  Den har en god lang batteritid og så er prisen meget konkurencedygtig.  Du kan finde den nye Mio Cyclo 210 hos udvalgte cykelforhandlere og online shops til priser mellem kr. 1.200,- og kr. 1.500,-

Link

 

CYKELPORTALEN