CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Midtjysk cykel iværksætteri Midtjysk cykel iværksætteri
Hulsroy er den ægte danske vare i 100 % cykel værksætteri og håndbyg. Midtjysk cykel iværksætteri

Når talen falder på reel dansk cykelproduktion, er den idag stort set ikke eksisterende. De fleste større danske producenter får som alle andre, produceret deres rammer i udlandet.  Det er naturligvis ok, men jeg syntes man skylder forbrugeren at give den sande oplysning, når såkaldte danske producenter slynger om sig med “håndbygget vs håndsamlet”, “Made In vs Designed In” og mange andre flosker der kan mistolkes af slutbrugeren.

Skal vi endelig tale om 100 % dansk cykelproduktion, så er vi ovre i individuelle enkelstyk eller meget små serier, og dem er der ikke mange af i dagens Danmark.

Hulsroy er oldschool dansk cykel iværksætteri og håndbyg

I det jydske omkring Højbjerg jonglerer Mads Hulsrøj Jæger med håndbyggede stel og andre cykeldele. Som så mange andre danske cykel iværksættere er det svært at være profet i sit eget land, der drukner i masse mere end passion. Heldigvis er der da flere miliarder potentielle købere udenfor lilleput kongelandet, der gerne vil eje noget helt unikt.

Mads er oprindelig uddannet arkitekt, men har leget med svejseflammen, først i sin fritid, men efter hans første stål ladcykel fik berømmelse på flere udstillinger for håndbyg og omtaler på forskellige udenlandske cykelsites, har han lagt arkitekturen på hylden og arbejder nu fuldtid med cykler under navnet  Hulsroy.

Ud over at bygge cykelrammer har han også kastet sig over en smart flaskeholder, der kan monteres med trinløs drejning, så du altid har optimal tilgang til den enten traditionel eller ind fra højre eller venstre side. Dette kan være fordel på remmer hvor der ikke er megen plads til en flaskeholder på grund af størrelsen.

Du kan læse mere om Hulsroy og hans produkter på hans officielle hjemmeside og om processen hvis du bsetmmer dig for en sand dansk custom cykel på nedenstående link.

Link

CYKELPORTALEN