CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Michelin lancerer firkantet, punkteringsfri inderslange til cyklen.   Med sit mønstrede ydre og sin kvadratiske form er MICHELIN Protek Max en helt ny type inderslange....

Michelin lancerer firkantet, punkteringsfri inderslange til cyklen.   Med sit mønstrede ydre og sin kvadratiske form er MICHELIN Protek Max en helt ny type inderslange.

Det nye MICHELIN Protek Max er en inderslange beregnet til citybikes og mountainbikes.  Ved en punktering lukker slangen sig selv igen, og den taber ikke lufttryk, når cyklen ikke er i brug.  Derudover er den let at montere. Ved udviklingen af produktet har Michelin benyttet sig af nye tekniske løsninger:

En struktureret overflade
Til forskel fra traditionelle inderslanger, hvor et hul har tendens til at blive større, komprimeres MICHELIN Protek Max ved en punktering. Hullet lukker sig derfor naturligt igen ved hjælp af den kombinerede effekt af slangens strukturerede overflade og indsprøjtning af et forebyggende tætningsmiddel, som styrker den selvtætnende proces.

En firkantet form
MICHELIN Protek Max’ firkantede form holder slangen fast på fælgen, samtidig med at den ikke vrides ved montering. Det gør slangen lettere at montere. Desuden medfører gummiblandingen, at slangen kan opretholde maksimalt luftryk, selv når cyklen ikke bruges.

Tilgængelighed og pris
MICHELIN Protek Max fås på det nordiske marked fra februar 2011. Den nye slange distribueres i Danmark via Intercycle AS, og den vejledende pris er cirka 70 kroner.

Link.

CYKELPORTALEN