CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Det nye team Christina Watches har valgt Italienske De Rosa som deres cykelleverandør. De Rosa har gennem mere end 50 år leveret cykler til...
Det nye team Christina Watches har valgt Italienske De Rosa som deres cykelleverandør.
De Rosa har gennem mere end 50 år leveret cykler til de største cykelhold verden over.

Familien er indbegrebet af de største Italienske stelbygger traditioner, som betyder at De Rosa navnet af mange betragtes som kronjuvelen indenfor Italiensk rammebygning.
Ugo De Rosa nævner i sine memoirer, at han gennem tiderne har samarbejdet med verdens bedste cykelryttere, og den viden og ekspertise gør en De Rosa til noget specielt.

Merak… en del af De Rosa historien! De Rosa er stolte over hvad denne model har gjort rundt omkring i verden for at øge bevidstheden omkring Italienske produkter.
Modellen er udelukkende produceret i carbon – en mesterlig blanding af fibre der giver Merak rammen De bedst mulige køreegenskaber.

Sammen med materialevalget giver De Rosa’s tekniske fremstillings-muligheder Merak dens ekstreme rigiditet. Med sin oversize konstruktion af både kronrør, skrårør og krankboks er Merak blandt de stiveste rammer. Skrårøret har samtidig den funktion, at det skjuler kablerne, der løber i en fordybning på undersiden af røret.

Meraks aerodynamiske form giver tilmed rammen en fremragende resistens overfor træthed. Desuden opnås en ramme med ekstraordinær respons og stabilitet. Resultatet er en unik letvægts ramme med et fremragende aerodynamisk udseende.
Dens aerodynamiske, integrerede sadelrør med den elliptiske sadelpind, kan justeres fra 0 – 25mm (kan leveres med 10 cm ekstra sadelrør).
Merak har det rette grafiske udtryk med en elegant farvepalette. Der er tale om et sandt mesterværk, genskabt af en italiensk familie der elsker deres håndværk. Merak er en ramme på vej mod ny storhed…

Link

CYKELPORTALEN