CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Meno Cargo Bike Meno Cargo Bike
Nyudviklet smart og fleksibel ladcykelparkering. Meno Cargo Bike

Meno-Cargo-Bike-parking-03

Ny ladcykelparkering fra det danske firma VEKSØ  er en lille fleksibel og sikker løsning som kan implementeres alle steder.  I forbindelse med et offentligt udbud fra Københavns Kommune har VEKSØ og Gottlieb Paludan Architects i sparring med Københavns Kommune udviklet et nyt og anderledes alternativ til sikker og fleksibel parkering af ladcykler. Design og funktion er tilpasset den levende og foranderlige by med tanke for både cyklist, cykel, økonomi og montage.

“Parkeringskilen er en enkel og fleksibel løsning, der tager afsæt i ladcyklisternes særlige behov for en effektiv sikring af cyklen. Kilen gør det nemt at låse sin ladcykel fast, idet man kan glide direkte ind over kilen uden at skulle manøvrere den store cykel ind i fx. et snævert stativ. Samtidigt betyder kilens simple montering og afmontering, at det er nemt at sammensætte løsninger, der passer til stedet og det konkrete behov” udtaler Michael Stabell, Industriel Designer MDD, Gottlieb Paludan Architects

Meno-Cargo-Bike-parking-02

Nemt og sikkert for cyklisterne
Parkeringskilen er designet, så den kan anvendes af alle og fastlåser ladcyklen dér, hvor den er mest udsat – nemlig på baghjulet eller den bageste del af stellet. Det kræver ingen løft eller uhensigtsmæssige manøvrer at parkere ladcyklen. Fastlåsningen kan foregå med en helt almindelig kæde- eller wirelås.

Nem at integrere i byrummet
Parkeringskilen er kun 8 cm høj og kan monteres enkeltvis eller flere ad gangen. Den fleksible løsning gør, at man kan tilpasse antallet præcist efter det areal, man har til rådighed. Enhederne fremstilles i fire standardfarver, så de med lethed kan indgå i et hvilket som helst byrum eller serie af byrumsinventar.

Meno-Cargo-Bike-parking-01

Nem og billig montage
Enheden er enkel og billig at montere og efterlader ingen synlige spor i belægningen ved fjernelse. Der kræves ingen nedstøbning. Kilen, der er i indfarvet beton, limes blot på belægningen. Prisen er yderst rimelig kr. 1.495,-

Link

CYKELPORTALEN