CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Maria Leijerstam på vej til sydpolen i specialkonstrueret liggecykel Maria Leijerstam på vej til sydpolen i specialkonstrueret liggecykel
Mens de fleste er gået i skarp træning til årets julemads orgie, er en engelsk kvinde og eventyrer ved at at klare de sidste... Maria Leijerstam på vej til sydpolen i specialkonstrueret liggecykel

Maria-04

Den 35 årige engelske kvinde  Maria Leijerstam er efter intensiv træning i Sibirien og Norge nu klar til hendes livs eventyr. Hun vil forsøge at nå sydpolen som den første på cykel fra kanten af det arktiske kontinent.

Maria-03

Hun vil konkurrere mod  to mænd som vil forsøge at komme før hende på de meget populære FatBikes.  Maria vil gøre forsøget på en specialbygget trike bygget af Ice Trikes  Der er ingen tvivl om at Maria er en kvinde med en usædvanlig stærk vilje. I 2012 blev hun nummer to i det russiske ekstremløb Black Ice Race som foregik på Baikal søen.

Maria-02

Maria beretter på sin blog at hun netop er blevet fløjet ind på den russiske base Novo og nu venter på at blive fløjet det sidste stykke ind på isen i løbet af et par dage, hvorfra starten skal gå.

Du kan følge hendes færden på bloggen:

CYKELPORTALEN