CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nationale cykelklubber er der mange af, men en verdens omspændende cykelklub hører til sjældenhederne. Marco Polo Cycling Club har den 29 december 2010  eksisteret...

Nationale cykelklubber er der mange af, men en verdens omspændende cykelklub hører til sjældenhederne. Marco Polo Cycling Club har den 29 december 2010  eksisteret i 10 år.  Den tæller idag mere end 2000 medlemmer fra 92 lande.

Det er gratis et tilmelde sig klubben via deres hjemmeside og det er helt frivilligt om man vil deltage i deres arrangementer.
På hjemmesiden kan man bl.a følge med i debatten, samt se hvor der arrangeres træningsture. Der er desuden en omfattende nyhedssektion.

Klubben har deres eget professionelle cykelhold Marco Polo Cycling Team som i øjeblikket opererer i Asien.  Holdet er en blanding af vesteuropæiske og asiatiske cykelryttere.  Holdet har vundet mange cykelløb rundt omkring i verden og dets fornememste opgave er at rekruttere cykelryttere fra lande som ikke normalt er kendt for at fostre cykelryttere.

Link

CYKELPORTALEN