CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

NAHBS North American Handmade Bicycle Show er netop løbet af stablen denne weekend.  Siden starten i 2005 har udstillingen udviklet sig til den førende...

NAHBS North American Handmade Bicycle Show er netop løbet af stablen denne weekend.  Siden starten i 2005 har udstillingen udviklet sig til den førende indenfor fine håndbyggede og designede cykler, som er milevidt fra de dusinvarer man finder hos cykelhandleren.  En af dem er Mitch Pryor fra Portland og hans MAP Bicycles.

Selv siger han:  “De cykler jeg bygger, afspejler den stigende trang til at gøre cykling til en del af hverdagen.  Jeg bygger cykler til arbejde, til rejser, og til at bære dig gennem din dagligdag og som kan lidt mere end bare at praktisk.  Det er min lidenskab at kombinere traditionelle metoder og materialer med en moderne udsigt til at bygge cykler, der er frem for alt er nyttige, elegante og tidsløse.”

Smag er selvfølgelig forskellig, men alene den håndværksmæssige kælen for alle detajler på hans cykler er imponerende.  Alle cykler bygges individuelt ud fra kundeønsker og mål.

Link

CYKELPORTALEN