CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Made in India Made in India
Posst.Bike er håndbyggede stålcykler i Columbus rør med Campagnolo udstyr bygget i Indien. Made in India

Mens størsteparten af verdens cyklister, stadig triller rundt på masseproducerede cykler ofte af fjernøstlig herkomst, er der et stadig stigende marked for niche brands, hvor små styktal og kælen for det gamle håndværk stadig er i cykelsædet.  Lande som England, USA og Tyskland har et stort marked for det kendere kalder Bespoked Bicycles. Nu føjes endnu et stort land til listen.

POSST Bikes er ikke Made in Taiwan men Made in India  

Indiske Posst blev grundlagt i 2020 af Unni Tharakan. Firmaet har base i millionbyen  Chennai. Deres stålrammer er designet, udviklet og produceret in house. Kombinationen Indien-Italien underbygges i råmaterialer Columbus og udstyrpakke fra Campagnolo.

Selv siger de: 
“POSST will stay small. We can’t chase the big brands with numbers and range or sponsorships. Staying small will helps us to focus on making the best bike for you.” alligevel vil de operere med fire modeller.

Object er en rendyrket landevejsracer mens  Oblique er en gravelbike.  Senere kommer henholdvis en turcykel Oberon og en langdistance landevejscykel Oban.

Ud over Custom kan cyklen også bestilles i  8 forskellige farver og fem standard størrelser.  Omregnet er prisen meget rimelig taget i betragtning at de er udstyret med Campagnolo udstyr.

Link

 

 

CYKELPORTALEN