CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

LaLook cykelløbene vender tilbage i maj og september LaLook cykelløbene vender tilbage i maj og september
Med LaLook og LaLook Gravel har du mulighed for at prøve cykelkræfter på de franske lande- og grusveje i maj og september måned.... LaLook cykelløbene vender tilbage i maj og september

LA LOOK Cyclosportive vender tilbage til det historiske hjerte af Bourgogne-Franche-Comté-regionen med tre nye ruter og en enkeltstart. Også  LA LOOK GRAVEL er tilbage med en ny langdistancerute.

LOOK Cycle har annonceret, at der nu er åbnet for tilmeldinger til 2022-udgaverne af LA LOOK og LA LOOK GRAVEL cykelsports arrangementerne.

Løbene er organiseret i samarbejde med La French Run Events, Nièvre Departmental Cycling Committee og Club Cycliste Varennes Vauzelles (CCVV). Med ruter designet til at presse ryttere til deres grænser giver de også mulighed for at køre med Laurent Jalabert, tidligere professionel landevejscyklist og vinder af Vuelta og Milano-San Remo.

LA LOOK CRIT & LA LOOK ROAD Lørdag 21 – søndag 22 maj 2022
I år vender LA LOOK tilbage til hjertet af Bourgogne-Franche-Comté-regionen med et udvalg af tre ruter, der hver tester rytteres evner, mens de træder gennem smukke landsbyer og op ad udfordrende stigninger.

Med afstande fra 70 til 170 km, inkluderer de tre landevejscykelruter varierende samlede højder med op til 1948 m (6400 fod) klatring på den længste udfordring. LA LOOK 100 og 170 er tidsbestemte begivenheder med en endelig samlet placering. LA LOOK 50 er utimet, hvilket giver ryttere mulighed for at gennemføre turen i deres eget tempo og nyde den betagende udsigt.

I år får deltagerne også mulighed for at konkurrere i et helt nyt arrangement: LA LOOK CRIT finder sted lørdag den 21. maj, dagen før cykelsportsarrangementerne. Dette crit-løb vil blive afholdt på en snoet, teknisk én kilometer lang rundstrækning gennem byen, hvor rytterne konkurrerer i tre heats på 30 omgange.

LA LOOK GRUS Fredag ​​9. – søndag 11. september 2022
LA LOOK GRAVEL er skabt specielt til dem, der søger eventyr uden for alfarvej, og tager ryttere med på en spektakulær rejse langs de bølgende veje og grusstier i Nivernais-regionen.

Deltagerne kan vælge mellem tre ruter af varierende sværhedsgrad, fra 35 km til 320 km (21 til 200 miles) og med berømte Tour de France-pas i anden kategori.
Tilmelding og mere info på nedenstående link

Link

CYKELPORTALEN