CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Look sætter lys i deres pedaler Look sætter lys i deres pedaler
Look har i samarbejde med Spanninga udviklet en serie nye pedaler Geo Trekking med indbygget Vision light. Look sætter lys i deres pedaler

På dette års Eurobike viste Look tre nye pedaler kaldet Geo Trekking. Der er tale om kombipedaler med en almindelig trædeflade på den ene side og SPD kompatibel klick in på den anden. De leveres i to udgaver, standard med reflekser eller deluxe med et sæt lygter udviklet af Spanninga. Lygtesættet Vision kan også købes som aftermarket sæt. Visuelt er det smart at have lys i pedalerne da de hele tiden bevæger sig og herved giver bedre synlighed i trafikken.

 

Look Geo-Trekking har hus i thermoplast og en trædeflede på godt 84 mm. Stålaksel og en vægt på 203 gram

 

Look Geo-Trekking Roc har hus i metal ellers samme størrelse og aksel. Vægt 233 gram

Look Geo-Trekking Grip er med helt lukket trædeflade. Gummibelagt thermoplast hus og samme størrelse og aksel som de to øvrige. Vægt 228 gram.

Vision lygterne har en lysstyrke på 14 lumen og kan ses på op til 400 meter. Spredningen er 180 grader. Lygterne vejer 14 gram stykket. De lades op via det medfølgende micro USB kabel og tager godt 50 min og skulle kunne lyse i godt 30 timer. Europriserne er henholdvis 100 og 140 Euro for pedaler og lys. Løst lygtesæt koster 60 Euro. De danske priser og præcise leveringstidspunkt kendes endnu ikke, men følger det de øvrige Europæiske markeder  skulle være klar til lygtetændingstiden i oktober måned.

Link

CYKELPORTALEN