CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Smuk natur, nye venskaber og motion efter behov og kunnen – så enkelt kan Danmarks ældste motionscykelløb kort beskrives. I dagene 27.-29. juli køres...

Smuk natur, nye venskaber og motion efter behov og kunnen – så enkelt kan Danmarks ældste motionscykelløb kort beskrives.

I dagene 27.-29. juli køres køres Lolland Rundt for 30. gang. Og feltet af deltagere spreder sig over alt fra familier med børn, der blot vil have nogle slow-down-dage til cykelklubber, som ønsker en anden måde at træne og hygge sammen.

Selv om ruterne på de tre dage strækker sig over hhv 166, 300 og 302 km, så er der lagt op til nogle festlige dage, der tager udgangspunkt i Sakskøbing Sportscenter.

De første etaper på henholdsvis en grøn, en rød og en blå rute starter fredag den 27. Juli kl. 09:00, hvor Guldborgsund Kommunes borgmester, John Brædder, skyder Lolland Rundt i gang.

Når borgmesteren har sagt et par bevingede ord, sendes cyklisterne af sted med Sakskøbing Tambourkorps, som slår takterne an.

I Danmarks ældste motionsløb deltager både unge og gamle. I 2011 var den yngste deltager 2 år og den ældste over 83. Det betyder, at der er lagt op til, at alle kan deltage.

Lolland Rundt plejer at tiltrække ca. 300 deltagere, som kommer fra hele Danmark og en del fra Tyskland.

Selv om Lolland Rundt ligger lige i hælene på Tour de France, så er der tale om en smuk tur rundt til områdets seværdigheder og attraktioner samtidig med at der mulighed for stop undervejs, således at deltagerne selv kan blive tanket op med vådt eller tørt langs ruterne.

For yderligere information om ruterne, ophold og forplejning er det tilrådeligt at gå ind på løbets hjemmeside: https://lollandrundt.dk

Link

CYKELPORTALEN