CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Liv / Giant bliver til LIV Liv / Giant bliver til LIV
Giant adskiller nu deres kvindespecifikke cykelmærke LIV som et helt selvstændigt varemærke. Liv / Giant bliver til LIV

Liv-Giant-02

Giant har i flere år haft en særlig kvindespecifik cykel linie under navnet Liv/Giant.  Fra og med 2015 genlanceres branded under navnet LIV.  LIV er en kvindespcifik serie af  cykler og tøj.

Giant forventes at offentliggøre det nye LIV look senere på sommeren under deres årlige “global consumer launch”  og Link forhandler event. Men allerede nu har de LIV sponserede sportsstjerner  Marianne Vos og Jolanda Neff luftet den nye LIV serie.

“Vi ønsker virkelig at give den nye LIV serie sin helt egen identitet, så den skiller sig ud fra Giant” udtaler Giant’s globale marketingsdirektør An Le og forsætter “Alle vores cykler er specielt udviklet for kvinder mht geometrien og ikke bare en Giant med andre komponenter”

Det nye LIV brand vil blive solgt og distribueret gennem de eksisterende Giant kanaler.  De nye 2015 modeller vil alle være udstyret med en lille label “handcrafted by Giant”.

Liv-Giant-03

Giants bevæggrunde for helt at adskille LIV linien fra det øvrige Giant produktprogram er at forbrugerne har haft svært ved at forstå at der er tale om kvinde specifikke produkter. Derfor lanceres LIV som et helt selvstændigt brand med eget design og budskab.  Da Giant første gang lancerede Liv /Giant linien i 2011 bruge de mange resourcer på design, produktudvikling og markedsføring. Man lagde stor vægt på at produktet var designat af kvinder til kvinder. Som en del af relancering vil de såkaldte Giant Conceptstores få en separat LIV afdeling.

Vi vender tilbage med flere detajler om de enkelte produkter senere på året.

Link

CYKELPORTALEN