CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Lightweight FERNWEG EVO PRO Lightweight FERNWEG EVO PRO
To fælghøjder, lavere vægt og keramiske lejer fra Ceramic Speed er nogle af højdepunkterne i det nye hjulsæt fra tyske Lightweight. Lightweight FERNWEG EVO PRO

Lightweight har forfinet deres i forvejen fremragende Fernweg EVO hjulsæt. Det er gjort lettere og har fået keramiske lejer.

Lightweight Fernweg EVO PRO er både lettere og mere universel anvendelig

Lightweight udvider sine high-end performance-tilbud til at omfatte et nyt hjulsæt designet til cykelryttere, der er på udkik efter et usædvanligt hjulsæt. Navnet er FERNWEG EVO PRO og er en videreudvikling af virksomhedens FERNWEG EVO, et højt profileret aero-hjul i fuld carbon, som har været en del af mærkets sortiment i en årrække.

Hvad der adskiller denne PRO-udgave fra andre
Lightweight har barberet 130 gram af det originale FERNWEG uden at ofre stivhed, respons eller styrke. En anden vigtig opgradering er CeramicSpeed ultraglatte lejer som standard. Et Pentagon SL-nav giver præcis bremsning, mens det karakteristiske håndlavede i alle Lightweight hjul står som et vidnesbyrd om tysk kvalitetsproduktion.

 

FERNWEG EVO PRO har en aerodynamisk højprofileret fælgdesign, der fås i højderne 63 og 85 mm. Udviklet i vindtunnelen for at reducere luftmodstanden og samtidig minimere den type sidevindsfølsomhed, der er almindelig for højprofilfælge, lover FERNWEG EVO PRO at levere en jævn, hurtig og stabil køreoplevelse -selv under vindstød.
Og mens den originale FERNWEG primært er rettet mod triatleter og enkeltstartsryttere, der ønsker at presse hver eneste aerodynamiske
aerodynamiske fordel ud af hver komponent, har den nye PRO-udgave også en anden bruger i tankerne. Cykelryttere på jagt efter den bedst mulige køreoplevelse. En oplevelse der omfatter vigtige præstationsfaktorer, som f.eks. forholdet mellem stivhed og vægt, såvel som mindre håndgribelige aspekter som stil, kørefornemmelse ja selv den lyd, som det roterende hjul genererer ved fuld fart.

Specifikationer

  • 1565g for the FERNWEG EVO PRO 63
  • 1665g for the FERNWEG EVO PRO 85
  • Disc brake (disc)
  • 24mm width rims
  • 20 full-carbon spokes
  • Pentagon SL Hub
  • CeramicSpeed bearings
  • Farver: Schwarz ED, Schwarz ED Titanium (available soon), and Schwarz ED Titanium Black (available soon).

Link

 

 

 

CYKELPORTALEN