CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Less is More Less is More
Gazelle går mod strømmen med et spændende bud på en koncept elcykel hvor det primært stadig er dig som cyklist der skal levere kraften.... Less is More

Hvor meget strøm og batterikapacitet til en el cykel er allerede for meget og derfor spild ?  Udtrykt på en anden måde Nice to Have vs Need to Have.  Den legendariske hollandske cykelproducent Koninklijke Gazelle er klar til at stille spørgsmålet og  sammen med studioMOM har de designet en koncept elcykel, der fokuserer på en cyklist komfort i stedet for specifikationer og funktioner til markedsføring.

Gazelle går mod strømmen med koncept elcykel, der primært stadig er til din egen pedalkraft

Gazelle konceptbike er interessandt fordi det er første gang vi ser en stor producent af elcykler gå mod strømmen af megatunge elcykler med mega momentstærke motorer og kæmpe batterier, der primært er dikteret af de toneangivende motorproducenter på markedet som stort set alle går i den samme retning.

Gazelle PHEN 1.0 har ud over et iøjnefaldende design også en meget lav vægt på godt 13 kg. Det er godt 10 kilo lettere end langt de fleste elcykler der findes på markedet idag.  Frontaffjedringen har hentet inspiration fra Lauf forgaflen.

Cyklen er endnu på konceptstadiet, men det bliver spændende at se om cykelverdenen er klar til en sådan type elcykel og om den finder vej ud i butikkerne i en eller anden form.

Link

CYKELPORTALEN