CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Leg&Go Bike Leg&Go Bike
Endelig en børnecykel hvor producenten har tænkt sig om, en ekstra gang. Cyklen kan udbygges og ændres i takt med barnest alder og færdigheder... Leg&Go Bike

Det er sjældent at Cykelportalen falder helt i svime af begejstring over nyudviklede cykelprodukter, men Leg&Go Bike en i vore øjene en af de mest gennemtænkte løbe og børnecykler cykelverdenen længe har set. Set over en bred kam, er de løbecykler der findes på markedet af meget ringe kvalitet,  formodentlig fordi forældre prioriterer deres statussymboler som hus og bil højere end børnenes ve og vel, og tænker at ungerne vokser fra cyken hvorfor man ikke vil bruge for mange penge på den, men istedet sætter dem i 4 hjul og samtalekøkkener. Derfor oversvømmes markedet af de helt billige løbecykler.

leggobike05

Børn vokser hurtigt, så en løbecykel bliver hurtig uaktuel. Leg&Go Bike er anderledes. Den kan ændre funktion efter børnenes alder og kunnen.

leggobike03

På genial vis og ved at bruge formstøbt limtræ er det lykkedes at få hele 8 forskellige funktioner ud af produktet, startende som gyngestol, til balancecykel og pedaldrevet cykel for at slutte som snecykel. 1. Gyngestol 2. Babycykel 3.Balancecykel 4.Komfortcykel 5. Pedaldrevet cykel 6. Trehjulet cykel 7. Downhill cykel og 7. Snecykel.  Som ekstra tilbehør kan man endvidere få en lille anhænger. Produktet er lavet i formstøbt limtræ som på genial vis kan vendes og drejes så man opnår alle de mange funktioner, helt uden brug af værktøj, og grimme metaldimser som kan skade barnet. Pedalsystemet er ikke med kæde men med en rem.

leggobike04

Leg&Go bike er søsat som kickstarter projekt. Interessen har været overvældende, så projektet er allerede sikret. Ønsker du en af markedets mest gennemførte og gennemtænkte børnecykler til en særlig intropris har du stadig 5 dage til at støtte dem. Leg&Go er beregnet til børn mellem 8 måneder og 6 år.

leggobike02

Link

CYKELPORTALEN