CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Lazer Genesis Lazer Genesis
Lazer lancerer deres hidtil letteste cykelhjelm Lazer Genesis

Med kun 189 gram på hovedet, er Lazer Genesis en af de letteste cykelhjelme på markedet, og så let ifølge Lazer at man glemmer at have den på. Lazer sparer ikke på superlativerne ved lanceringen: “Den hjælper dig til at opnå maksimal ydelse under cykling, på flad vej, i bjergene eller offroad. I sol eller regn. Let som en fjer, aerodynamisk og med pasform som en handske, hjælper den dig med at fokusere  så du kan pedalere de ben”

Så kan det vist ikke siges tydeligere. Lazer Genesis er først og fremmest en cykelhjelm til den ambitiøse konkurrence cyklist. Udgangspunktet er Lazer patenterede Advanced Rollsys System® som giver en let  360° justering. Sammen med Adjustable Head Basket, sikrer det perfekt og komfortabel pasform. Ventilationen gennem hjelmen er forbedret så den er mere effektivt under varme forhold. Lazer hævner at den ventilerer bedre end hvis man køre uden hjelm. Der medfølger to sæt puder, et til race og et til komfort. Hjelmen er udstyret med det patenterede Aeroshell for ydeligere optimeret mht til vindmodstand,  samt ved cykling i kulde. Den nye hjelm er godkendt efter de tre mest betydende standarder (CE, CPSC og AS). Den vil endvidere kunne fås både med og uden  MIPS.

Features

  • Tilpasning: ​Advanced Rollsys System
  • Konstruktion: ​In-Mold
  • Ventilation:​22 Vents
  • Vægt:​189g (S-CE)
  • Certificering:​CE-CPSC-AS
  • Størrelser:​​S / M / L
  • Farver:Titanium, Mat Sort, Sort Rød, Flash Orange, Mat Blå, Hvid Sort, Flash Gul
  • Pris: kr. 1749,-med MIPS og kr. 1599,- uden ​MIPS)

Den nye hjelm forventes på markedet i løbet af november måned 2019. Lazer er en af verdens ældste producenter af hjelme, begyndende med de klassiske læderhjelme i banaform som de første cykelryttere brugte på de brostenbelagte veje. Firmaet har i år 100 års jubilæum og har base i Belgien. Idag er de en del af Shimanos omfattende produkt portefølje.

Link

 

 

CYKELPORTALEN