CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Kryds alperne på E-MTB Kryds alperne på E-MTB
Shimano anden udgave af E-Mountainbike Experience starter tilmelding idag Kryds alperne på E-MTB

Kunne du tænke dig at krydse alperne på en E-Mountainbike og vælge mellem forskellige fabrikater, så har du nu muligheden.  Efter en succesfuld premiere tidligere på året, er Shimano nu klar til anden sæson.

Fra den 29 maj til den 2 juni 2018 har du mulighed for at krydse alperne på en af de nyeste E-MTB på markedet fra Scott, Focus, Ghost, Cannondale, Centurion, Merida, Haibike, Giant og Bulls.  Shimano gør udtrykkelig opmærksom på at der ikke er tale om et cykelløb, men en blanding af eventyr og fornøjelse i et af skønneste områder af SydTirol. Allerede den 15 maj har deltagerne mulighed for at forudreservere deres cykelmodel.

Der er plads til 200 deltagere, både mænd og kvinder i alle aldre og på alle niveauer. De sendes afsted i fire grupper af 50 den første dag, for at inddele dem efter færdigheder og kunnen. Det forventes af deltagerne, at de vil give fabrikanterne et feedback på deres oplevelser af de enkelte produkter. Selve turen starter den 30 maj i Naturns og slutter den 2. Juni i Sexten. Der kan vælges imellem forskellige hotelklasser herunder også en særlig familiepakke.  Tilmeldingen starter idag den 16 oktober 2017.

Link

CYKELPORTALEN