CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Kona vender hjem til sine rødder Kona vender hjem til sine rødder
Dan Gerhard og Jake Heilbron har købt det ikoniske cykelmærke tilbage fra Kent Outdoors Kona vender hjem til sine rødder

Kona Bicycles har altid været et cykelbrand der gjorde tingene helt på deres egen måde. På det seneste har de været en del i nyhederne med nogle ret bizare og turbulente udmeldinger langt fra denne grund filosofi. Efter nogle turbulente år ser det ud til at Kona historien nu endelig får en lykkelig drejning.

Grundlæggerne Dan Gerhard og Jake Heilbron har købt mærket tilbage fra Kent Outdoors, og sammen med et team af dedikerede erfarne Kona medarbejdere genforenes de for at holde deres Long Sweet Ride cyklende ind i fremtidens Konaworld.

Dan Gerhard og Jake Heilbron har købt mærket tilbage fra Kent Outdoors

Kona’s medarbejdere, forhandlere og dedikerede kunder har altid været branded stærkeste ressourcer, og de bliver ved med at spille i takt til deres egen tromme. Med en tilbagevenden til at være  rytterejet og rytterdrevet fordobles deres unikke brandarv og målet er at vende tilbage til det grundlæggende.

Højeste prioritet er nu at forny forholdet til næsten 1.000 forhandlere i Nordamerika og Europa. Sunde forhandlere er afgørende for at sikre, at Kona cyklister overalt oplever deres “livs cykeltur”. For bedst muligt at ære forhandlerrelationer sættes D2C på pause for alle cykler. På Konaworld vil vise ændringer løbende blive synlige. Også de sociale kanaler og kommunikationskanaler vil blive omarbejdet hen ad cykelvejen. Den kommende tid vil være en svær transformation og overgangsfase for Kona.

På cykelsiden er nye Kona varer på vej til deres lager og distributører, og sammen med den nyligt lancerede Ouroboros er der nogle spændende nye cykel modeller i støbeskeen, der snart vil blive afsløret.

En anden god nyhed er, at cyklerne vil prissættes meget mere konkurrencedygtigt. Det private ejerskab giver dem mulighed for at være mere strømlinede, mere fleksible og hurtigere på aftrækkeren. Dette kombineret med støtte fra leverandører, betyder, at der kan leveres cykler af høj kvalitet med en tydelig Konaworld smag til super attraktive priser. Der vil dog aldrig blive lavet et BOGO-udsalg igen.

Kona’s rødder i det nordvestlige Stillehav er så stærke som nogensinde. Kontorer i Ferndale, WA og North Vancouver, BC fortsætter med at forankre dem. Her på Cykelportalen ønsker vi al muligt held og lykke til et cykelbrand som om nogen har fortjent at blive hængende.  Deres cykler har altid været i en helt egen liga med sjæl og karisma, som er svær at finde andre steder…

Forhåbentlig vil vi også se nogle fremsynede forhandlere eller distributører atter introducere mærket i Skandinavien.

Link

 

CYKELPORTALEN