CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Kommende tests og afprøvninger på Cykelportalen Kommende tests og afprøvninger på Cykelportalen
Læs og se hvad vi har i støbeskeen af nye tests og afprøvninger på Danmarks uafhængige cykelportal... Kommende tests og afprøvninger på Cykelportalen

Canyon Bikes har netop, lanceres deres nye cross cykel Inflite CF SLX, som har nogle interessante detajler, iform af en særlig udformning af overrøret, som gør den lettere at bære under forcering af forhindringer på crossbanen. En anden detajle er at hjulstørrelsen, der er dikteret af rammestørrelsen, for at bibeholde ens geometri for alle størrelser. Det betyder at de mindste rammer er udstyret med 650B hjul mens de større modeller har 700C.  Testen er nu online her.

Wahoo Fitness er blevet kendt for cykel/træningsspecifikke GPS’er som går lidt mod strømmen og udfordrer Garmin. Således er de med monokromatisk display. Vi tester de to seneste Elmnt Bolt og Elmnt Mini.  Den første en fuldblods stand alone GPS med navigation. Den anden en simplificeret udgave som løbende henter data fra din smartphone og samler det hele på et overskueligt display. Er de seriøse udfordrere til Garmins monopol ?

Bikepacking er det nye hit indenfor cykeltouring, hvor bagagen anbringes forholdvis højt for at tilgodese offroad cykling. Desværre er der stadig mange cykler som ikke har de nødvendige beslag. Det har Freeparable løst på en smart måde med deres Gorilla Gage.

Energibarer flest, er produkter som er udviklet til konkurrence cyklister, som skal have et energi boost i en fart, ofte på bekostning af en smagsoplevelse, der er noget syntetisk. Veloforte er en energibar til cyklister som også vil have en kulinarisk nydelse, samtidige med at de får ny energi.

Marin Wolf Ridge bygger på et nyt bagaffjedringssystem fra Raild, som for alvor gør op med myten om at fullsuspension mountainbikes med lang vandring ikke kan klatre og være hurtige. Testen er online her.

Eurobike står for døren, så den kommende tid vil vi naturligvis have fokus på verdens største cykelmesse og hvad den bringer af spændende nyheder, så som altid, stay tuned….

 

CYKELPORTALEN