CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Kom vand på cykeltrøjen Kom vand på cykeltrøjen
Castelli og Rule28 giver vandmedtagning på ryggen en ny drejning... Kom vand på cykeltrøjen

Cykeltrøjer flest, ligner hinanden, men nu kommer der to friske og nye bud på cykeltrøjer med en ny funktionalitet iform af en ekstra lomme på ryggen til en vandblære.

Cykeltrøjer med indbygget vandblære på ryggen

Rygsække i alverdens størrelser med vandblære og sugerør, er langtfra noget nyt længere. Produktet har sine tilhængere både blandt hardcore mountainbikere og løbere. Nu har to tøjproducenter taget konceptet op og kommer hvert med deres bud på en cykeltrøje med en ekstra lomme øverst på ryggen hvor der er plads til en vandblære.

Med Castelli Unlimited Pro har cykeltrøjen fået ny funktionalitet. Øverst på rygstykket er der en ekstra stor lomme hvor der kan placeres en vandblære op til 1,5 liter efter eget valg. Foran på trøjen er endvidere en lille strap hvor slangen kan fæstnes.

Trøjen her et tæt fit og derfor tiltænkt race. Den fås i tre farver og alle gængse størrelser både til mænd og kvinder.

Link

Rule28 Gravel Suit er som navnet antyder tiltænkt gruscyklisten. Princippet er stort set det samme Castelli, men Rule28 har valgt at levere trøjen med en vandblære fra USWE på 1,5 liter. Slangen holdes på plads foran med to straps Trøjen som er udviklet på baggrund af deres trialtlon trøje er vindoptimeret til hastigheder mellem 30 og 45 km/t.

Link

CYKELPORTALEN