CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Skal den være sort og sexet, eller hvid og minimalistisk så den matcher din iPod? Skal den være en solid arbejdshest, der kan bære...

Skal den være sort og sexet, eller hvid og minimalistisk så den matcher din iPod? Skal den være en solid arbejdshest, der kan bære dig tværs over Australien, eller skal den være super skarp og effektiv, så du sparer sekunder på landevejen? Med Koga Signature matcher din cykel din passion – for du er designeren.

Siden 1974 har hollandske Koga-Miyata håndsamlet drømmecykler på værkstæderne i Heerenveen. Firmaet er legendarisk for at udvikle cykler af højeste kvalitet – og tilmed til mange typer cykelelskere: tandem, hybridcykler, mountainbikes, banecykler og sågar racercykler til Tour de France.

Nu giver Koga-Miyata dig muligheden for selv at være din egen cykeldesigner – en hed drøm for enhver ægte cykelentusiast. Hvad enten du er på pro-niveau, ambitiøs amatør eller bare almindeligt cykelglad, så kan du nu via www.koga-signature.com designe din drømmecykel med alt, hvad Koga har på hylderne lige fra Kogas top-line Kimera K1 letvægtsstel i super skarpt design, til din foretrukne farve styr-tape.

Designprocessen er lige til at gå til via det intelligente interface på hjemmesiden. Du guides effektivt igennem samtlige valgmuligheder; stel, sadler, gearsystemer, bremser, hjul etc. Alt er grundigt beskrevet – også med billeder – og du præsenteres kun for løsninger, der vil fungere perfekt sammen. Koga-Miyatas mange års erfaring er lagt ind i systemet, så de kommer dig til gode. Med andre ord får du et perfekt resultat selv med begrænset kendskab til de finere cykeldetaljer.

På www.koga-signature.com kan du endvidere ’skyde genvej’ og vælge imellem en række for-designede modeller, som du så efterfølgende blot skal customize efter dine egne drømme. Hvad enten du vælger at skyde genvej eller starte fra bunden, bliver du hele tiden opdateret af en ’tæller’, der sladrer om den færdige cykels vægt og pris. Alle drømme har jo en pris, og når sekunderne tæller på landevejen, så er drømmens vægt også en vigtig faktor.

Når du er tilfreds med sin kreation, så bestiller du med et par tastetryk. Herefter tager cykelsmedene i Heerenveen over og håndsamler din drøm som leveres i løbet af ca. to uger hos din lokale Koga-Miyata forhandler. Det er bare at læne sig tilbage og vente i spænding på den første tur.

Fleksibiliteten er så stor, at du kan skabe din egen tracking bike, der let kan bære dig på en lille ’Australien rundt’ gennem ørkner og over bjerge. Er du mere til prof racing, kan du designe den mest toptunede racercykel, der er fit for en Tour de France! Og når først du har din helt personlige cykel, kan turen fra Trianglen til Kongens Nytorv godt gøre det ud for brostenene ved Liège eller ørknen ved Ayers Rock. Du bestemmer selv – det er jo din helt personlige drømmecykel – designet af dig.

Design din drømmecykel her

CYKELPORTALEN