CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

KOGA Signature A Limited KOGA Signature A Limited
"Ikke alle top racercykler er lavet af kulfiber," Dette er Koga nye strategi. Den hollandske high-end producent introducerer en top of the line... KOGA Signature A Limited

KOGA-Signature-A-Limited-02

“Ikke alle top racercykler nu om dage er lavet af kulfiber” Dette er Koga nye strategi. Den hollandske high-end producent introducerer nu en aluminium landevejscykel, med vægt og stivhedsværdier som ikke lader noget tilbage i forhold til de meget udbredte kulfiberrammer.

Koga Signature A-Limited kommer med en blå anodiseret ramme, der giver bedre holdbarhed og en lavere vægt sammenlignet med tilsvarende malede rammer. A-Limited er lavet i en nyudviklet aluminiumslegering AL 6069. En legering, der kombinerer lav vægt med ekstrem høj trækstyrke. Rammen er meget ren i sin linier og de bemærkelsesværdigt tynde seatstays giver maksimal absorption af vibrationer. Rammen vejer 1130 gram. Afhængig af komponentvalg kan den samlede vægten komme ned omkring de 6,8 kg for en komplet cykel.

Koga Signature 
Som navnet antyder er A-Limited en del af Koga Signature program. Et program som gør det mulig via deres hjemmeside selv at konfigurere cyklen med udvalgte komponenter i gear, hjul, kranksæt, styr,frempind,dæk, saddel og saddelpind. Afhængig af hvordan du udstyrer din nye A- Limited starter priserne omkring de 35 kilo kroner.  De første cykler kan leveres fra april måned, men det er allerede nu muligt at konfigurere din cykel på Koga Signature.

 

CYKELPORTALEN