CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Københavns nye brostensløb Københavns nye brostensløb
Cykel foråret i møde med Stenbro Grand Prix på kødbyens brosten i København Københavns nye brostensløb

9. april 2017 bliver Stenbro Grand Prix skudt i gang for første gang. Cykelløbet bliver afviklet på Vesterbros toppede brosten, hvor rytterne kommer til at drøne igennem Øksnehallen og rundt i Kødbyens skarpe sving.

Der er lagt op til et hurtigt, teknikpræget og intenst løb fra start til slut. Løbet varer ca. en time og består af en 2,2 km rundstrækning. Rytterne sendes afsted i et samlet felt, hvorefter de skal tilbagelægge ruten, så mange gange som muligt, indtil klokken markerer sidste omgang – og de førende kan spurte med om sejren.

To løbsklasser
Løbet er delt op i to klasser afhængigt af niveau; motionsklassen og supermotionsklassen.

Inspirationen til Stenbro Grand Prix er forårsklassikeren Paris-Roubaix, der er kendt for brosten og med tilskuere helt tæt på rytterne. De samme elementer kan man opleve i dette løb. Her vil suset fra et felt, der farer henover de toppede brosten og igennem Kødbyens smalle gader, skabe en helt særlig stemning i en af Københavns mest rå bydele.

Tilmeldingsfristen er mandag den 3. april 2017.

Om Stenbro Grand Prix
Løbet arrangeres af DGI og DGI-byen og er en del af arrangementet En forårsdag på byens brosten der finder sted i Øksnehallen samme dag. Her vil der være storskærme og café-stemning, hvor både ryttere og tilskuere kan følge med i TV2’s live-transmission af Paris-Roubaix.

Link

 

CYKELPORTALEN