CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

København – Skagen på 30 timer… København – Skagen på 30 timer…
Nyt spændende cykelløb, den direkte omvej fra Hovedstaden til Skagen ialt 722 km til støtte for Sclerose forskningen. København – Skagen på 30 timer…

Saml dine cykelkammerater, venner eller kollegaer i et hold, og deltag i MS BIKE CHALLENGE 2017.

Danmarks mest unikke og ambitiøse fundraising event, arrangeret af Scleroseforeningen. Løbet er sportsligt, en af de største udfordringer, man som cyklist kan deltage i på dansk jord. Samtidigt, er det muligt for alle at deltage, uanset ens fysiske formåen og forskellige sportslige ambitioner. Det korteste man kan køre er 16 km, og det længste er hele ruten på 722 km!

Jo flere man er på holdet, jo større er fleksibiliteten: I kan eksempelvis vælge, at én rytter kører 400 km, mens andre kun kører 16 km. Hvordan I vælger at gennemføre Danmarks længste cykelløb, er helt op til jer.

Målet er at skabe et fantastisk event, hvor du som deltager får en unik sportslig oplevelse, som matcher den ekstraordinær indsats, du som deltager har ydet, for at kunne deltage i løbet. Vi kalder det “noget for noget” og er et af hoved principperne bag MS BIKE CHALLENGE.

HVAD KOSTER DET SÅ AT DELTAGE?
Deltagelsen i MS BIKE CHALLENGE er GRATIS – til gengæld håber vi, at du vil bruge en masse gode kræfter på indsamling for ”en verden uden sclerose”. Vi ønsker at lave et 100% fundraisingevent, hvor deltagelsen er GRATIS og ALLE indsamlede midler går til forskning i sclerose. Vi ved, at der er forskel på hvor meget hver deltager kan samle ind til velgørenhed – om det er 3.000 kr. 10.000 kr.

Da du har ønsket at køre for en verden uden sclerose, vil man vil som deltager aldrig opleve, at blive opkrævet penge eller få modregnet et fast indsamlingsmål.

”Sclerose er en sygdom, som vi i 2017 stadig kæmper mod og som scleroseforeningen ikke kan vinde alene. Din støtte er derfor et vigtigt skridt mod målet – at køre Sclerose i sænk! Indtil forskerne har fundet kuren mod sclerose, kan du med din støtte til MS BIKE CHALLENGE,  forbedre tilværelsen for de ca. 15.000 scleroseramte og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag…
Derfor sætter vi os i sadlen og cykler for ´en verden uden Sclerose´ første weekend i maj 2017. Håber at du vil være med til bakke op om projektet.”

Vi har skabt rammerne for både det sportslige indhold, og en fælles ramme for hvordan I kan lave en indsamling, således at alle for mest ud MS BIKE CHALLENGE før, under og efter afviklingen d. 6-7 maj 2017.

Ved tilmelding til MS BIKE CHALLENGE 2017 får hver deltager.

  • MS Guidebog 2017 – info om løbet, samt hvad det kræver at deltage.  Læs mere om alt det praktiske.
  • Aftensmad mellem etape 5 og 6 på Fyn.
  • Energi og forplejning til hele turen.  Læs mere om forplejning.
  • Checkpoints fordelt over hele ruten. Læs mere om stop mellem etaperne her.
  • Live tracking og resultat feed. Læs om Live tracking.
  • Gratis overfart mellem Lolland og Langeland.
  • Tag udfordringen op og få en oplevelse ud over det sædvanlige.

Ønsker man at deltage som virksomhed kan det også lade sig gøre, kontakt arengørerne på info@mschallenge.dk eller telefon 61 20 30 50

Hvorfor Fundraising til Sclerose
MS Challenge er et fundraisingløb, hvor formålet er at skabe en sportslig udfordring og en fantastisk oplevelse for deltagerne, samtidig med at der indsamles penge til forskning og fokus på at forbedre forholdene for scleroseramte og deres pårørende.

Sclerose er en sygdom, som rammer tilfældigt i befolkningen, og som kan vende op og ned på livet for sygdomsramte og deres pårørende. Vi ved i dag en masse om sygdommen og hvordan man kan hjælpe og støtte sygdomsramte medicinsk, men årsagen til sclerose er endnu ukendt. Derfor finansiere Scleroseforeningen en stor del af dansk forskning og indgår også i internationalt samarbejde så som MS ALLIENCE.

Forskning er det helt centrale for bekæmpelsen af Sclerose og derfor er din støtte og engangement i MS BIKE CHALLENGE uhyr vigtig.  Scleroseforeningen arbejder for at sikre de ca. 15.000 danskere med sclerose og deres pårørende de bedst mulige vilkår. Tre ud af fire, der får konstateret sclerose, er kvinder, som typisk rammes, før de fylder 40 år.

Sclerose angriber centralnervesystemet, og følgerne kan blive så invaliderende, at hjernen for eksempel ikke længere kan fortælle benene, at de skal gå. Når man deltager i MS Challenge oprettes automatisk en profil på indsamlingssiden Betternow.dk, og hvor du som deltager har et samlet indsamlingsmål på 3.000 kr for hver deltager på holdet.

VÆR MED TIL AT GØRE EN FORSKEL – TAG UDFORDRINGEN OP OG TILMELD DIG TIL MS BIKE CHALLENGE 2017.

”Sclerose er en sygdom, som vi i 2017 stadig kæmper mod og som scleroseforeningen ikke kan vinde alene. Din støtte er derfor et vigtigt skridt mod målet – at køre Sclerose i sænk!
Indtil forskerne har fundet kuren mod sclerose, kan du med din støtte til MS BIKE CHALLENGE,  forbedre tilværelsen for de ca. 15.000 scleroseramte og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag…
Derfor sætter vi os i sadlen og cykler for ´en verden uden Sclerose´ første weekend i maj 2017. Håber at du vil være med til bakke op om projektet.”

Link

CYKELPORTALEN